Geleidebaak

De geleidebaak is ideaal om te huren om verkeer te splitsen of in rijbanen te geleiden. De baak kun je ook gebruiken als waarschuwingsbaak. De rood-wit reflecterende wegbakening huur je snel en direct bij GECO Verhuur.

De geleidebaak is dubbelzijdig voorzien van folie met glasparel klasse 2
Voorzien van een stevige voet van 60 x 60 mm met een hoogte van 95 mm

De geleidebaak valt op met een beeldvak folie van 100 x 25 cm

  • Week 5,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Deze geleidebaak is al sinds jaar en dag een onbetwistbare klassieker. Bovendien wordt dit geleidebaken geleverd met een zeer robuuste baakvoet van gerecycled kunststof. Als vanzelfsprekend voldoet ook deze voordelige geleidebaak aan alle wettelijke eisen om aan de weg te mogen worden gebruikt. Dit baakschild is namelijk aan beide zijden voorzien van reflecterende folie rood-wit gestreept. Dit beeldvak heeft de vereiste maten van 100 x 25 cm. De folieklasse valt onder reflecterend Klasse II, dus mag dit geleidebaken zowel bij dag als nacht aan de openbare weg worden gebruikt.

Dit baakschild is uiterst gebruiksvriendelijk. De geleidebaak weegt nauwelijks meer dan tweeënhalve kilogram! Bovendien is deze geleidebaak aan beide zijden uitgevoerd met nokken. Deze passen moeiteloos in de uitsparingen van het volgende geleidebaken. Zo is dit baakschild zeer gemakkelijk op elkaar te stapelen.

Specificaties

Hoogte:  131 cm
Breedte:  31 cm
Afmetingen beeldvak: 100 x 25 cm
Afmeting voeten (l x b x h): 60 x 60 x 95 mm
Stapelbaar: ja
Gewicht: baakschild: 2.54 kg, baakvoet: 23 – 25 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Geleidebaak huren?

Het is tevens mogelijk om de geleidebaak te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Geleidebaak huren?

De rood-wit reflecterende geleidebaak kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad