Dakrandbeveiliging huren

Door dakrandbeveiliging te huren, zorg je voor de juiste veiligheidsvoorziening voor het werken aan en op het dak of de daarop aanwezig installaties. Bij de dakrandbeveiliging is geen verankering nodig en is dus oneindig koppelbaar. De randbeveiliging is op te bouwen door een persoon en zonder gereedschap. Bij veel klussen is het verplicht om dakrandbeveiliging te plaatsen op het dak. Huur daarom je dakrandbeveiliging bij GECO Verhuur.

Dakrandbeveiliging verhuur 

Als je op zoekt bent naar dakrandbeveiliging, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle dakrandbeveiliging leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van randbeveiliging. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van randbeveiliging of leuninghouders. Uiteraard ook dakrandbeveiliging voor hellende daken. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van randbeveiliging.

Alles over dakrandbeveiliging

Bij het werken op hoogte is het van belang dat je de veiligheid serieus neemt. Daarvoor biedt dakrandbeveiliging een oplossing. De dakrandbeveiliging is ideaal om te huren om de rand van het dak te beveiligen. Zodat materialen, machines of mensen beveiligd zijn tegen het vallen van daken. 

Welke soorten dakrandbeveiliging zijn er te huur?

Om voor jouw klus de juiste dakrandbeveiliging te kunnen leveren, heeft GECO Verhuur de volgende soorten dakrandbeveiliging: 

Hoe bouw je een randbeveilging op?

Elk randbeveiliging heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per randbeveiliging een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.