Steenzaagmachine

De steenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen van diverse steensoorten, zoals beton, poroton, baksteen en zandsteen. De steenzaagtafel van Norton Clipper is een compacte, eenvoudig te verplaatsen tafelzaagmachine voor de meest uiteenlopende klussen. Je kunt tot bij een hoek van 90° een maximale zaagdiepte halen van 135 mm. Bij een hoek van 45° is dit 94 mm. Je kun jouw stenen erg precies op maat zagen met deze Clipper! Heb je een klus waarbij het niet zo precies komt? Of hoef je zelfs alleen maar de voegen in te zagen? Dan raden wij de voegenzaag aan.

Je zaagt eenvoudig grotere tegels tot op de millimeter nauwkeurig op maat met de steenzaagmachine

Doordat de zaagmachine voorzien is van inklapbare poten, is deze machine compact en makkelijk te vervoeren

De steenzaagmachine heeft uitgebreide stelmogelijkheden

  • Dag 32,50
  • Week 85,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De steenzaagmachine is geheel ontworpen om grotere tegels op maat te zagen. Dankzij de extra grote transporttafel kun je hiermee moeiteloos tegels tot een formaat van maar liefst 60 bij 60 centimeter op maat zagen. Verder is het frame sterker gemaakt, is het inklapbare onderstel geheel opnieuw ontworpen en de zaagtafel stabieler gemaakt. Daarnaast is transport van de steenzaagmachine gebruiksvriendelijk. Zo is deze zaagmachine voorzien van inklapbare poten, die zeer eenvoudig te vergrendelen en ontgrendelen zijn. Hiermee is deze zaagmachine zeer compact te vervoeren en op te bergen. Dankzij de gemonteerde wielen wordt transporteren een fluitje van een cent.

Bij de ontwikkeling van de steenzaagmachine heeft Norton Clipper het bedieningsgemak vooropgesteld. De extra brede transporttafel is eenvoudig vast te zetten. Dankzij de uitgebreide stelmogelijkheden, waarmee je tot op de millimeter en graden precies kunt zagen, kun je snel en exact zagen zonder extra hulpstukken. De elektrische waterpomp, die zeer eenvoudig te (de)monteren is, maakt het mogelijk om snel schoon te maken en onderhoud te plegen. Ten slotte is de bedieningshendel opnieuw ontworpen, voor meer comfort tijdens bediening.

Specificaties

Maximale zaagdiepte bij 90º: 135 mm
Maximale zaagdiepte bij 45º:  94 mm
Maximale materiaalhoogte:  200 mm
Maximale zaaglengte:  780 mm
Maximale diameter zaagblad:  400 mm
Asgat:  25,4 mm
Vermogen:  2.2 kW
Toerental:  2800 tpm
Voltage:  230 Volt
Afmetingen (l x b x h):  1187 x 620 x 1360 mm
Gewicht:  90 kg
Afmeting zaagtafel:  500 x 540 mm
Transportmaten:  1187 x 620 x 740 mm
Geluidsvermogen:  92 dB(A)
Geluidsdrukniveau:  80 dB(A)

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Steenzaagmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de steenzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Steenzaagmachine huren?

De steenzaag kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad