Stoomreiniger

Stoomreiniger huren? De stoomreiniger is ideaal om te huren voor het reinigen van bijvoorbeeld meubels, gordijnen, trappen en tapijt. Een stoomreiniger is ook geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet en vuil op machines en in keukens.

Het schoonwaterreservoir van de stoomreiniger kan permanent worden gevuld omdat boiler en tank van elkaar zijn gescheiden
Dankzij de speciale VapoHydro techniek kan de stoomsterkte van de stoomreinger traploos worden aangepast aan elke reinigingstaak
Door de stoomreiniger te huren zorg je voor hygiënische reiniging zonder gebruik van chemische substanties
  • Dag 24,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Stoomreiniger huren? De Kärcher stoomreiniger is een compacte en robuuste stoomreiniger met een uitzonderlijke kracht en bewezen desinfectie. Dankzij de stoomdruk van 4 bar is een optimale reiniging verzekerd. De doorlopende controle van het stoomvolume en de VapoHydro-functie (doorlopende regeling van stoomverzadiging) zorgen ervoor dat het toestel perfect aangepast kan worden voor iedere reinigingstaak.

Bovendien is het 2-tanksysteem continu navulbaar. En garandeert daardoor een korte opwarmtijd en een ononderbroken bediening. De temperatuurwijzer draagt ook bij aan optimale reinigingsresultaten. Het toestel is uiterst veelzijdig en maakt schoon zonder chemicaliën te gebruiken.

Specificaties

Verwarmingsvermogen: 2300 Watt
Tankinhoud: 4 liter
Kabellengte: 7,5 meter
Stoomdruk:  4 bar
Temperatuur ketel: maximaal 145 °C
Gewicht : 8 kg
Afmetingen (l x b x h): 475 x 320 x 275 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de stoomreiniger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Uitleg over Stoomreiniger huren

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Stoomreiniger huren?

Het is tevens mogelijk om de stoomreiniger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Stoomreiniger huren?

De stoomreiniger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad