Hekken huren

Op zoek naar de verhuur van verschillende hekken? Bij GECO Verhuur kun je terecht voor allerlei hekken die jou helpen bij de juiste afzetting voor jouw bouwproject, evenement of festival. De afzethekken zijn ideaal voor tijdelijke afzetting te creëren op wegen, op een parkeerterrein of andere plekken. De bouwhekken worden veel gebruikt voor het beschermen en afschermen van een bouwterrein. Ook op festivals kom je vaak vele bouwhekken tegen. Tot slot de populaire dranghekken. Met deze hekken bescherm je (grote) groepen mensen. Evenementen waar vaak dranghekken gehuurd worden zijn: sportevenementen, festivals, landelijke feestdagen, maar ook buurtfeesten en straatfeesten.

Hekken verhuur 

Een hek is een constructie om een gebied af te scheiden of de toegang te beheren. Een afzethek heeft vooral een signaalfunctie, een hoog en sterk bouwhek beperkt de toegang. Een dranghek of bouwhek kan niet alleen mensen, maar ook dieren tegen houden. Je kunt bij GECO Verhuur diverse afrastering huren die van pas komen op de bouwplaats of bij evenementen.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een hek. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je ook maar een hek wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hekken leveren.

Alles over hekken

Bij ons kun je meerdere hekken huren. Hier vind je alles wat je moet weten voordat je een hek gaat huren. Wij helpen je graag op weg en als je nog vragen hebt over de hekken, dan kun je hiervoor contact opnemen.

Wat is een hek?

Volgens de Dikke van Dale is een hek een: “afscheiding of omheining uit staven, palen enz.”

Kortom, het is een constructie die er voor zorgt dat gebieden worden gescheiden. Of dat de toegang beperkt wordt of afgesloten. Hekken zijn van toepassingen in de bouw maar ook tijdens evenementen of buurtfeesten.

Welke verschillende hekken kun je huren?

Bij GECO Verhuur kun je meerdere soorten hekken huren. Staat het soort het waar jij naar op zoek bent, er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken wat er mogelijk is om aan jou wensen te kunnen voldoen.

  • Je huurt gemakkelijk een afzethek voor het langdurig afzetten van stukken weg en terrein. Het is heel goed mogelijk dat het woord ‘afzethek’ je maar weinig zegt. Het is dan ook slechts een van de vele benamingen voor een dergelijk hek om de weg tijdelijk af te zetten. Zo wordt een afzethek in de wandelgangen ook wel als ‘verkeershek’ aangeduid. 
  • Misschien wel het bekendste hek van de bouw: de bouwhekken. Wanneer jij jouw bouwterrein wil beschermen, is het huren van bouwhekken een uitkomst. Met deze hekwerken zorg je ervoor dat mensen die niet op de bouwplaats thuishoren uit de buurt blijven van het bouwterrein. 
  • Het begeleiden van grote groepen mensen, gaat makkelijk door dranghekken te huren. Met een dranghek zorg je er voor dat jouw evenement in de juiste baan wordt geleid.