Draagbare compressor

Een draagbare compressor is ideaal om te huren voor de meest uiteenlopende klussen: met de samengeperste lucht kun je gereedschap aandrijven, bijvoorbeeld om te nieten, nagelen of objecten schoon te spuiten. Ook kun je bouten of moeren vast- of los te draaien. De compressor is geschikt om banden op te pompen of te assisteren bij schilderwerken. De draagbare compressor is gemakkelijk verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen.

Met het gewicht van 23 kg is het een uitstekende draagbare compressor om te huren

Verder heb je met een werkdruk van max 8 bar vaak genoeg aan de kleinere klussen

Ten slotte kun je een compressor inzetten voor de aandrijving van allerlei gereedschappen

  • Dag 12,-
  • Week 36,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Draagbare compressor huren? Een compressor is een machine die lucht aanzuigt en dit in een ketel samenperst. Vervolgens laat dit apparaat de samengeperste lucht via een slang en hulpgereedschap
gedoseerd los. Doordat de compressor diverse, op lucht draaiende hulpgereedschappen kan aandrijven is het in feite een soort multitool. Je kunt dit apparaat dus inzetten voor verschillende klussen.

Met behulp van een compressor kun je voor een lange tijd divers gereedschap aandrijven. Zo kun je met een compressor banden oppompen, spijkers en nieten schieten, verf spuiten, werkstukken schoonblazen, kitten, tegels weghakken, muurtjes slopen, zandstralen, boren, slijpen, afbramen en moeren los- en vastdraaien. Maar je kunt de compressor natuurlijk ook gebruiken voor simpele opblaasklusjes op de camping of banden oppompen.

Specificaties

Verbruik: 160 liter per minuut
Druk:  max 8 bar
Gewicht:  23 kg
Vermogen:  6 

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Draagbare compressor huren?

Het is tevens mogelijk om de compressor 160 liter/min te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Draagbare compressor huren?

De compressor kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad