Autohoogwerker huren

Een autohoogwerker huren is een handige oplossing voor werken op hoogte. Zeker bij klussen waar van locatie gewisseld moet worden. Daarom is deze hoogwerker veel gehuurd in de infra branche. De autohoogwerker kun je ook huren voor gevelreiniging en inspectie. Daarnaast kun je de hoogwerker als je camera’s wil ophangen. Met compacte afmetingen kan de hoogwerker voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Tot slot kun je de autohoogwerker met een klein rijbewijs (B) huren.

Autohoogwerker verhuur 

Als je op zoekt bent naar een autohoogwerker, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een autohoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Met een autohoogwerker kies je voor een zeer flexibele oplossing voor werken op hoogte. Kortom, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van autohoogwerkers.

Alles over autohoogwerkers

Een autohoogwerker is zeer geschikt wanneer je op meerdere locaties in één dag op hoogte werken moet. Bovendien is de auto hoogwerker dankzij de automatische en variabele afstempeling erg handig als je in smalle straten moet werken.

Welke soorten autohoogwerkers zijn er te huur?

Wij verhuren bij GECO Verhuur de volgende autohoogwerkers:

Mocht je een andere hoogte nodig hebben? Laat het ons weten! Wij kunnen jou voorzien van elke soort en maat hoogwerker. Uiteraard met de service die je van ons gewend bent

Heb je een certificaat nodig voor het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor de autohoogwerker?

Voor de autohoogwerkers die je bij ons kunt huren is alleen een rijbewijs B nodig. Dankzij de compacte afmetingen zijn de autohoogwerkers niet zwaarder dan 3500 kg en dus te besturen met een B-rijbewijs.