Transportmiddelen huren

Als je binnenkort gaat verhuizen moet er van alles geregeld worden. Zo moet je natuurlijk je spullen van punt A naar punt B transporteren. Bij GECO Verhuur hebben wij hier alles voor. Wanneer je bijvoorbeeld een steekwagen of kunststof kruiwagen wilt huren, kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben wij verschillende steenkruiwagens en palletwagens te huur. Ontdek de transportmiddelen die je kunnen helpen hier.

Transportmiddelen verhuur 

Er zijn enorm veel klussen, waar je verschillende transportmiddelen voor kunt huren. Voor sommige klussen zoals het vervoer van een lading stenen of het wegbrengen het groenafval naar het milieupark, biedt een aanhanger zonder twijfel uitkomst. Ook bij een verhuizing blijkt een (gesloten) aanhanger een ideaal transportmiddel.  Maar naast deze klussen, zijn er nóg meer activiteiten waarbij het tijdelijk gebruiken van transportmiddelen helpt.

Een kruiwagen is een enorm populair transportmiddel voor zowel zwaardere klussen als de kleinere klusjes rond huis. Grond vervoeren, zand vervoeren of wat je ook wilt doen in de tuin, met deze kruiwagen gaat het hartstikke gemakkelijk. Voor stratenmakers en hoveniers is een steenkruiwagen handig als je de tegels gaat aanpakken. Ook kun je bij GECO Verhuur terecht voor steekwagens, palletwagens en meer.

Wanneer je transportmiddelen wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle transportmiddelen leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welk transportmiddel je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een transportmiddel. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over transportmiddelen

Om goederen en pallets in een magazijn te verplaatsen worden transportmiddelen ingezet. Maar ook tijdens verhuizing wordt ook enthousiast gebruik gemaakt van transportmiddelen. De meest bekende interne transportmiddelen zijn heftrucks, palletwagens, steekwagens en kruiwagens.

Wat is een transportmiddel?

Met een vervoermiddel, transportmiddel, voertuig of vaartuig worden mensen, goederen of dieren vervoerd. Vervoermiddelen kennen verschillende vervoerwijzen, zoals rijden, varen of vliegen. Bij GECO Verhuur kunnen wij uitsluitend het transport van goederen aanbieden aan de hand van ons brede assortiment gereedschappen, machines en materialen.

Welke interne transportmiddelen zijn er?

Er zijn enorm veel interne transportmiddelen. Als het een intern transportmiddel is, wil dat niet persé zeggen dat het uitsluitend binnen te gebruiken is. Bepaalde interne transportmiddelen kunnen buiten ook prima uit de voeten. Onderstaande interne transportmiddelen vind je sowieso bij ons. Maar mocht je nog transportmiddelen missen waarvan jij vindt dat zij hier ook bij horen, laat het vooral weten.

 • Allereerst de magazijnwagen. De magazijnwagen is een ideaal hulpmiddel om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren over kleinere afstanden op vlakke vloer.
 • Vervolgens de populaire palletwagen. De palletwagen of pompwagen wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van goederen op pallets.
 • De handige platendrager of paneeldrager zorgt voor een betere balans en controle wanneer grote, platte materialen door één iemand moeten worden gedragen.
 • De handzame platenroller in een U-vorm is het ideale hulpmiddelen voor het veilig transporteren van (glas)platen.
 • Een glasdrager gebruik je om handmatig glas te tillen.
 • Bovendien is de platte transportwagen of ook wel transportkar genoemd een ideaal hulpmiddel om te huren. Wanneer je voorwerpen wilt vervoeren of spullen moet verhuizen. Dankzij de luchtbanden kan je deze ook buiten gebruiken.
 • Aansluitend de steekwagen. Dit is een ideaal hulpmiddel om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren over kleinere afstanden zonder veel te hoeven slepen of tillen.
 • Daarnaast is de steekwagen traploper een ideaal hulpmiddel om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren over kleinere in hoogte verschillende afstanden.
 • Het transporthondje is een van de makkelijkste hulpmiddelen bij het verhuizen of het vervoeren van spullen.
 • Wanneer je veel pallets met zware spullen hoog in de lucht moet tillen om in het magazijn te stapelen? Of als je buiten erg zware objecten moet tillen? Dan kun je een heftruck huren.
 • Verder maken veel klussers gebruik van een tegeldonkey. Dit om tegels te verplaatsen of aan te leggen.

Kun je tranpsortmiddelen ergens huren en dan ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Je kunt alle transportmiddelen ergens huren en dan ergens anders terugbrengen. Soms is het makkelijk voor je om bijvoorbeeld de steekwagen op te halen bij de vestiging Houten. Om deze vervolgens in Wijk bij Duurstede af te leveren. Zolang je het aangeeft bij de reservering, zorgen wij er voor dat het mogelijk is.