Rijplaten huren

Onze kunststof rijplaten zorgen voor goede bereikbaarheid van bouwplaatsen en evenementen. Kunststof rijplaten zijn veel lichter dan staal en daardoor dus makkelijk te verplaatsen. Als je met zware machines over onverharde gronden gaat rijden, huur je rijplaten bij GECO Verhuur. De kunststof rijplaten beschermen de ondergrond en voorkomen het wegzakken voertuigen en materieel.

Rijplaten verhuur 

Onmisbaar op een bouwterrein of festivalterrein. Ook op andere plekken waar de grond oneven of drassig is,  zie je ze steeds vaker liggen. Deze rijplaten kun je makkelijk huren bij GECO Verhuur. Rijplaten voorkomen dat machines, groepen mensen en materialen wegzakken op onverharde ondergronden. Tevens biedt het ook bescherming aan al aangelegde wegen, fietspaden en grasvelden. Rijplaten kunnen ook gebruikt worden voor het inrichten van bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenemententerreinen en als werkplatformen.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een rijplaat. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een rijplaat wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle rijplaten leveren.

Alles over rijplaten

Een rijplaat is een langwerpige plaat die gebruikt wordt om met voertuigen over gras, aarde en dergelijken te kunnen rijden. De plaat kan van staal zijn, maar de kunststoffen uitvoering wordt steeds vaker toegepast: veel lichter in gewicht en alsnog veel laadvermogen.

Wanneer huur je een rijplaat?

Wanneer je zwaar materieel over onverhard terrein wenst te transporteren, kunt je hiervoor de rijplaten huren. Ook wanneer je juist de ondergrond wilt beschermen tegen het zware materieel, komen de rijplaten die we te huur aanbieden goed van pas.

Rijplaat huren voor festivals?

Bij veel festivals zijn er rijplaten nodig. Dit vanwege de looppaden van festivalgangers. Maar ook voor de opbouw van podia of het plaatsen van units, is het prettig als heftrucks of verreikers over rijplaten kunnen rijden. Zeker als het gaat regenen bij festivals, kun je het niet permitteren dat festivalgangers helemaal vies worden van de onverharde grond. Of dat machines stil komen te staan vanwege de ondergrond.

Rijplaat huren voor de bouw?

In de bouw rijden voertuigen continue over rijplaten. Als je geen rijplaten hebt liggen op bouwplaatsen, riskeer je het als aannemer dat machines stil komen te staan. Niet alleen kunnen machines en personeel stil komen staan, je kan de ondergrond ook beschadigen. Door rijplaten te huren, voorkom je deze problemen.