Stucsteiger huren

Het stucsteiger  is ideaal om te huren voor de stucadoor. Makkelijk op te bouwen en nog makkelijk te transporteren. De prijs van het stucsteiger bij GECO Verhuur in namelijk inclusief aanhanger! Het stucsteiger wordt gebruikt voor het stukadoren van plafonds en wanden. Het stukadoors steiger is makkelijk te gebruiken voor wandafwerking omdat hogere frames niet in de weg zitten.

Stucsteiger verhuur 

Als je op zoekt bent naar een stucsteiger, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een stucsteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van binnensteigers, vouwsteigers of trapgangsteigers. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van steigers.

Alles over stucsteigers

Een stucsteiger. Het podium en werkveld van een succesvolle stukadoor. Ook gebruiken veel klussers een stucsteiger voor uiteenlopende klussen in het huis.

Wat is een stucsteiger?

Een stucadoorsteiger is een werkpodium en bestaat uit; stucplanken en verstelbare stuc schragen, welke je in lengte en hoogte kan verstellen. Met deze middelen kan je in een complete ruimte de werkvloer op een gewenste hoogte brengen. Zo kan de stucadoor makkelijk het plafond stucen.

Wanneer huur je een stucsteiger?

Een stukadoorsteiger huur je wanneer je het plafond gaat of laat stucen. Dit is vaak als je een nieuw huis hebt gekocht of het tijd is om de stuclaag eens te vervangen.

Hoe bouw je een stucsteiger op?

Elk steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.