Waterpas huren

Een waterpas is onmisbaar voor iedere professional of doe-het-zelver. bij GECO Verhuur vind je een breed assortiment waterpassen van A-merken. Met een waterpas zorg je er voor dat materiaal kaarsrecht op een ander voorwerp komt. Zowel horizontaal als verticaal kun je een waterpas gebruiken.

Waterpas verhuur 

Het gezegde luidt niet voor niets ‘meten is weten’, huur daarom een waterpas zodat je zeker weet dat je loodrecht kunt bouwen! Een waterpas is eigenlijk een heel eenvoudig werkend meetinstrument wat ontzettend accuraat en snel meet of iets horizontaal of verticaal precies recht is. 

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een waterpas. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een waterpas wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle waterpassen leveren.

Alles over waterpassen

Wanneer je een waterpas wilt huren, dien je op een aantal zaken te letten Denk hierbij aan de afmetingen en libellen. De libellen van een waterpas zijn de kleine, meestal groene, buisjes met vloeistof. Hier kun je aflezen of jouw meubel of klus waterpas staat.

Wat is een waterpas?

Een waterpas is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt om zeker te stellen dat iets loodrecht op de richting van de zwaartekracht komt te staan.

Wanneer huur je een waterpas?

Als je iets aan het bouwen bent en het is belangrijk dat het recht is, dan pak je er dus een waterpas bij. Leg de waterpas op je materiaal en let erop dat hij in het midden blijft hangen, anders is het niet recht genoeg.