Breekhamer op trolley

De breekhamer op trolley is ideaal voor het snel en gemakkelijk verwijderen van vloertegels, vinyl en kurk van betonnen en houten oppervlakken. De breekhamer van 17 kg op trolley kan ook gebruikt worden om resten van tegelbedden te verwijderen. En met gebruik van een andere beitel dan afgebeeld, voor het breken van blokken, beton en zandsteen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen

1 week

1 extra dag

Beitel(s)

excl / incl BTW

65,- / 78,65
125,- / 151,25
175,- / 211,75

35,- / 42,35

optioneel

Omschrijving

Breekhamer op trolley huren? Met de breekhamer op trolley breek je gemakkelijk allerlei vloertegels, vinyl en kurk van betonnen en houten oppervlakken. Bovendien kan de breekhamer gebruikt worden om resten van tegelbedden te verwijderen. En ook voor het breken van blokken, beton en zandsteen.

De zware 17 kg breekhamer met Vibration Control is de universele machine in het Bosch breekhamersegment met snoer. Echter is deze in combinatie met de handige trolley uitermate geschikt om te huren voor andere toepassingen.

De opmerkelijk krachtige motor kan een indrukwekkende slagenergie van 41 J leveren voor een hoge materiaalafname.

Dankzij de trolley is er minimale impact van trillingen op de gebruiker en zorgt voor een veiliger werken door rugbelasting en vermoeidheid van de gebruiker te verminderen. Sommige klanten beweren dat het verwijderen van vloertegels tot wel keer 6 keer sneller gaat.

GECO Verhuur biedt naast afgebeelde beitel ook verschillende andere beitels aan. Hierdoor heb je een passende beitel voor elke klus.

Specificaties

Nominaal vermogen:      1.750 W
Slagenergie:                      41 J
Aantal slagen :                  1.300 min-1
Gewicht:                              17,9 kg
Breedte:                              255 mm
Lengte:                                760 mm
Gereedschaphouder:       SDS max

Veelgestelde vragen

Sommige klanten beweren dat het verwijderen van vloertegels met deze breekhamer op trolley tot wel keer 6 keer sneller gaat.
Dankzij de trolley is er minimale impact van trillingen op de gebruiker en zorgt voor een veiliger werken door rugbelasting en vermoeidheid van de gebruiker te verminderen.

Meegeleverd

Breekamer:               1 stuk
Trolley:                       1 stuk

Optioneel

Handschoenen
Gehoorbescherming
Veiligheidsbril
Beitel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         69,55 / 84,16
Weektarief                      187,25 / 226,57
Extra dagtarief               37,45 / 45,31

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Beitels
Beitels zijn er optioneel bij te huren. De prijs is afhankelijk van het soort beitel. Er zijn verschillende soorten beitels te huur. Wij adviseren je graag welke soort beitel het beste bij welke klus past.

Transport
Wij kunnen de sloophamer op trolley ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Breekhamer huren in de buurt

Je kunt de breekhamer op trolley bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de breekhamer op te halen. Of laat de vloer breekhamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede