Breekhamer op trolley

De breekhamer op trolley is ideaal voor het snel en gemakkelijk verwijderen van vloertegels, vinyl en kurk van betonnen en houten oppervlakken. De breekhamer van 17 kg op trolley kan ook gebruikt worden om resten van tegelbedden te verwijderen. En met gebruik van een andere beitel dan afgebeeld, voor het breken van blokken, beton en zandsteen. Dankzij de trolley is er minimale impact van trillingen op de gebruiker en zorgt voor een veiliger werken door rugbelasting en vermoeidheid van de gebruiker te verminderen. Sommige klanten beweren dat het verwijderen van vloertegels tot wel keer 6 keer sneller gaat. GECO Verhuur biedt naast afgebeelde beitel ook verschillende andere beitels aan. Hierdoor heb je een passende beitel voor elke klus.

Sommige klanten beweren dat het verwijderen van vloertegels met deze breekhamer op trolley tot wel keer 6 keer sneller gaat!

Aan de hand van verschillende beitels kun je van meerdere toepassingen genieten

Dankzij de trolley is er minimale impact van trillingen op de gebruiker en zorgt voor een veiliger werken door rugbelasting en vermoeidheid van de gebruiker te verminderen

  • Dag 45,-
  • Week 125,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Breekhamer op trolley huren? De zware 17 kg breekhamer met Vibration Control is de universele machine in het Bosch breekhamersegment met snoer. Echter is deze in combinatie met de handige trolley uitermate geschikt om te huren voor andere toepassingen. De opmerkelijk krachtige motor kan een indrukwekkende slagenergie van 41 J leveren voor een hoge materiaalafname. Maar met de trolley uitvoeren breek je gemakkelijk allerlei vloertegels, vinyl en kurk van betonnen en houten oppervlakken. Bovendien kan de breekhamer gebruikt worden om resten van tegelbedden te verwijderen. Ten slotte ook voor het breken van blokken, beton en zandsteen.

Specificaties

Nominaal opgenomen vermogen: 1.750 W
Slagenergie: 41 J
Aantal slagen bij nominaal toerental: 1.300 min-1
Gewicht: 17,9 kg
Afmetingen gereedschap (breedte): 255 mm
Afmetingen gereedschap (lengte): 760 mm
Gereedschaphouder: SDS max

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de breekhamer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Breekhamer op trolley huren?

Het is tevens mogelijk om de breekhamer te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Breekhamer op trolley huren?

De breekhamer op trolley kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad