Lijmtang huren

Heb je diverse onderdelen van een werk aan elkaar gelijmd? Dan zal de lijm nog een tijdje moeten drogen. Dit doe je door de gelijmde delen onder hoge druk tegen elkaar aan te persen en een tijdje te laten drogen. Hiervoor heb je een lijmtang of een lijmklem nodig. Vooral een houten verbinding is het mooi wanneer deze verbonden is met een deuvel. En ook voor een sterke verbinding dien je de te verbinden delen ook te lijmen. Op deze manier hoef je geen spijkers of schroeven te gebruiken en ben je toch gegarandeerd dat de delen van je werkstuk op een nette en goede manier met elkaar verbonden zijn. Kortom, als jij wilt gaan lijmen, dan huur je een lijmtang bij GECO Verhuur.

Lijmtang verhuur 

De lijmtang of ook wel lijmklem is ideaal om te huren tijdens lijmwerkzaamheden. Je kunt na het lijmen de voorwerpen tijdelijk op elkaar te klemmen aan de hand van deze lijmtang. Hierdoor blijven de gelijmde delen stevig op elkaar en kan de lijm rustig opdrogen. Deze lijmklem is geschikt voor hobbymatig gebruik en lichte werkzaamheden. De klem is bijvoorbeeld ook handig wanneer je een werkstuk even vast wilt zetten om je handen vrij te maken. De lijmtangen hebben een handgrepen met ergonomische vorm en antislip gripvlakken hierdoor kun je gebruik maken van optimale krachtomzetting.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van lijmtangen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een lijmtang wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle lijmtangen leveren.

Alles over lijmtangen

Tijdens het lijmen of in elkaar zetten van sommige onderdelen kun je gebruik maken van lijmklemmen, ook wel lijmtang genoemd. Je klemt hiermee de onderdelen tijdelijk vast totdat de lijm droog is. Laat de klemmen zo lang mogelijk zitten om zeker te weten dat de onderdelen stevig vast zitten.

Wat is een lijmklem?

Een lijmtang of lijmklem wordt gebruikt om verschillende delen tijdelijk tegen elkaar aan te klemmen. Dit kan zijn omdat deze delen met elkaar verlijmd moeten worden, of om andere uiteenlopende redenen. Het voordeel van een lijmtang of lijmklem is dat je hem ook weer makkelijk los kan halen, bijvoorbeeld omdat de lijm gedroogd is.

Wanneer huur je een lijmtang?

Een lijmklem gebruik je voor het fixeren van houtverbindingen, die je aan elkaar wilt lijmen. Lijm en lijmklemmen komen ook van pas bij het opdikken van hout, bijvoorbeeld voor het maken van een tafelblad uit latten. Een lijmklem kun je ook gebruiken om een werkstuk vast te zetten om te bewerken. Daarnaast kun je een lijmklem gebruiken om een geleidelat op een af te zagen plaat vast te zetten. Hierdoor krijg je een mooie en rechte zaagsnede.