Binnensteiger huren

Een steiger voor binnen huren, kan gemakkelijk bij GECO Verhuur. Je bouwt een tijdelijke constructie binnen zodat je de muren of het plafond kunt stucen. Als de muur boven je trap een andere kleur verf kan gebruiken, kun je een trapsteiger huren. De binnensteigers die bij GECO Verhuur te huur zijn, zijn zowel de kamersteigers als de stucsteigers of de trapsteigers.

Binnensteiger verhuur 

Als je op zoekt bent naar een binnensteiger, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een binnensteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van kamersteigers, stucadoorssteigers of trapgangsteigers. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van steigers.

Alles over binnensteigers

Een steiger voor binnen is handig als je net niet bij het plafond kan. Maar ook als je veilig wilt staan in plaats van de hele dag op een ladder. Bij GECO Verhuur hebben wij meerdere binnensteigers voor jou op een rijtje gezet. 

Welke soorten binnensteigers zijn er te huur?

Om voor jouw klus het juiste binnensteiger te kunnen leveren, heeft GECO Verhuur de volgende soorten steigermateriaal: kamersteiger, trapsteiger en stukadoorsteiger.

Hoe bouw je een binnensteiger op?

Elk steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.

Waar kan ik een binnensteiger voor gebruiken?

Een kamersteiger gebruik je voor de meest uiteen lopende klussen in huis, kantoor of bedrijfspand. Dankzij het vouwframe is deze steiger makkelijk en snel op te bouwen.

Werkzaamheden in een trapgat? Een trapsteiger is ideaal bij werkzaamheden boven een trap. Door de afzonderlijk verstelbare poten kan je op ieder trap een horizontaal werkplateau creëren.

Een stukadoor steiger of stucsteiger bestaat uit; verstelbare stuc schragen, welke je in lengte en hoogte kan verstellen, en stucplanken. Met deze middelen kan je in een complete ruimte de werkvloer op een gewenste hoogte brengen. Zo kan de stucadoor makkelijk het plafond stucen.