Vloerenzaagmachine

De vloerenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen in beton, steen of asfalt. Insnedes maken tot 500 mm kan perfect door deze vloerenzaag te huren. Met het grootste gemak zaag je in vloeren, wegbedekking, asfalt en verse of oude beton.

Per dag:
80,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          200,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Als je wilt gaan zagen in asfalt of beton, is het handig om een vloerenzaagmachine te huren. Deze zaag kun je daarnaast ook huren als je schijnvoegen in een betonplaat wilt zagen.

De vloerenzaag kenmerkt zich als een robuuste en praktische allround vloerzaag. Bovendien wordt de motor gekoeld vanwege een watertank. Waardoor de zaagmachine langer gebruikt kan worden.

De verstelbare handgreep garandeert een laag trillingsniveau en een ergonomische werkhouding.

Daarnaast zorgt een perfecte gewichtsverdeling voor een uitstekende stabiliteit tijdens het zagen. Ook is de zaagmachine te gebruiken voor diversen ondergronden: steen, beton en asfalt.

Doordat GECO Verhuur uitsluitend professioneel en kwaliteitsgereedschap verhuurd, heb je bij de vloerenzaagmachine geen last van rondvliegende stukjes steen, beton of asfalt.

Denk bij het gebruik van de vloerenzaagmachine aan jouw eigen en andermans veiligheid. Zorg er daarom altijd voor om altijd persoonlijke beschermmiddelen te gebruiken.

Specificaties

Motor:                       Honda GX390 13 pk
Gewicht:                   150 kg
Max. Ø zaagblad:     500 mm
Max. snijdiepte:        180 mm
Watertank:                 40 l
Aandrijving:                3 x V-snaar

Veelgestelde vragen

Nee de vloerenzaagmachine is te zwaar en groot voor een auto. Wel heeft de vloerenzaag een praktisch hijsoog voor transport per bus of aanhanger.

Je zaagt secuur in de vloer met de vloerenzaagmachine. Dankzij de diepte-instelling met blokkeersysteem en snijdiepte indicator van de vloerenzaag
De vloerenzaagmachine zaagt door vloeren, wegbedekking, asfalt en verse of oude beton. Ook geschikt voor het inzagen van uitzettingsvoegen.

Meegeleverd

Beton- en asfaltzaag:   1 stuk
Zaagblad:                          1 stuk (let op slijtage)

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 80,-               € 103,58
Per week:             € 200,-             € 258,94

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Vloerenzaag huren in de buurt

Je kunt de vloerenzaagmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de vloerenzaag op te halen. Of laat de vloerenzaagmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede