Vloerenzaagmachine

De vloerenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen in beton, steen of asfalt. Een vloerzaagmachine heeft een interne watertank die de motor koelt en beschermt tegen oververhitting, zodat je lang door kunt zagen. Daarnaast zorgt deze watertank ervoor dat er geen stukjes steen, beton of asfalt rondvliegen. Denk bij het gebruik van de vloerenzaagmachine aan jouw eigen en andermans veiligheid. Zorg er daarom altijd voor om altijd persoonlijke beschermmiddelen te gebruiken.

De vloerzaagmachine heeft een praktisch hijsoog voor makkelijk laden en lossen

Je zaagt secuur in de vloer. Dankzij de diepte-instelling met blokkeersysteem en snijdiepte indicator van de vloerenzaag

De vloerenzaagmachine zaagt door vloeren, wegbedekking, asfalt en verse of oude beton. Ook geschikt voor het inzagen van uitzettingsvoegen

  • Dag 80,-
  • Week 200,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Als je wilt gaan zagen in asfalt of beton, is het handig om een vloerenzaagmachine te huren. Deze zaag kun je daarnaast ook huren als je schijnvoegen in een betonplaat wilt zagen. Bovendien wordt de motor gekoeld vanwege een watertank. Waardoor de zaagmachine langer gebruikt kan worden.

De vloerenzaag kenmerkt zich als een robuuste en praktische allround vloerzaag. De verstelbare handgreep garandeert een laag trillingsniveau en een ergonomische werkhouding. Daarnaast zorgt een perfecte gewichtsverdeling voor een uitstekende stabiliteit tijdens het zagen. Ook is de zaagmachine te gebruiken voor diversen ondergronden: steen, beton en asfalt. Doordat GECO Verhuur uitsluitend professioneel en kwaliteitsgereedschap verhuurd, heb je bij de vloerenzaagmachine geen last van rondvliegende stukjes steen, beton of asfalt.

Specificaties

Motor: Honda GX390 13 pk
Gewicht:  150 kg
Max. Ø zaagblad:  500 mm
Max. snijdiepte: 180 mm
Watertank: 40 l
Aandrijving: 3 x V-snaar

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Vloerenzaagmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de vloerenzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Vloerenzaagmachine huren?

De vloerenzaag Ø 500 mm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad