Hogedrukreiniger huren

Met een hogedrukreiniger heb je snel een schoon terras, fris gewassen auto en piekfijn tuinmeubilair. Want hogedrukreinigers spuiten alles onder hoge druk in een mum van tijd schoon. Daarnaast sluit je een hogedrukspuit eenvoudig aan op je tuinslang. Ga je een hogedrukreiniger huren, dan is het belangrijk stil te staan bij wat je met de drukspuit wilt gaan reinigen. Een keuze voor een hogedrukreiniger hangt voornamelijk af van het soort reinigingklus dat je wil uitvoeren. Hoe hoger de waterdruk en de wateropbrengst, hoe meer verontreiniging je aankunt.

Hogedrukreiniger verhuur 

Hogedrukreinigers zijn er voor verschillende toepassingen huren. Het belangrijkste voordeel van het huren van een hogedrukreiniger met koud water, is dat hij minder stroom verbruikt. De hogedrukreiniger voor koud water kun je huren om bijvoorbeeld de tegels in je tuin mee te reinigen, maar ook gevels, bestrating, schutting, voertuigen en machines kun je eenvoudig blinkend schoon spuiten. Er zijn nog veel meer problemen die je kunt oplossen door middel van het huren van een hogedrukreiniger voor koud water. Heb je voor jouw klus een extra krachtige hogedrukreiniger nodig, huur dan een warmwater hogedrukreiniger. Hiermee krijg je zelfs de vuilste voorwerpen mee blinkend schoon. 

Je leest hier welke hogedrukreiniger jij nodig hebt! En waar je op moet letten bij het huren van hogedrukreinigers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een hogedrukreiniger wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hogedrukreinigers leveren.

Alles over hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger gebruik je om groene aanslag van je terras te verwijderen of om je auto of fiets een goede schoonmaakbeurt te geven. Maar ook voor zwaardere reinigingsklussen kun je een hogedruk huren. Op deze pagina helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger.

Wat wil je reinigen met een hogedruk?

Welke schoonmaakklus je aanpakt met de hogedrukreiniger hangt af van het aantal bar en de accessoires. Hoe groter het aantal bar, hoe grotere en professionelere klussen je uitvoert.

Zo heeft een hogedrukspuit met een werkdruk van 150 bar te weinig druk om grote klussen, zoals een tractor of een zwembad schoon te maken. Gebruik je hem alleen voor de fiets, het terras of de auto? Dan is een lager aantal bar prima.

Elektrische hogedruk of hogedrukreiniger op benzine?

Bij een elektrische hogedrukreiniger, heb je voor- en nadelen die je bij een benzine hogedrukreiniger niet hebt.

Bij een elektrische hogedrukreiniger geniet je van de volgende voor- en nadelen:

  • Een voordeel is dat je continue stroomtoevoer hebt. Je kan dus de hele tijd op hogedruk spuiten.
  • De hogedrukreiniger is licht in gewicht en ook voor werken op hoogte makkelijk
  • Een nadeel is dat je altijd een stopcontact in de buurt nodig om de hogedrukreiniger te gebruiken.

 

Een benzine hogedrukreiniger is een krachtige hogedruk. Voor- en nadelen van deze machine is:

  • De hogedrukreiniger is snoerloos en dus veel bewegingsvrijheid
  • Zoals eerder benoemd is de benzine hogedrukreiniger krachtiger
  • Het verbruiken van benzine is prijziger dan elektriciteit 

Tuinslang nodig voor een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger op benzine of accu werkt dan wel zonder verlengsnoer, maar meestal heb je nog een tuinslang nodig die je op een buitenkraan aansluit. Daarnaast heb je de hogedrukslang. Deze helpt je als je bijvoorbeeld een rioolontstopping hebt.