Raamsteiger

Raamsteiger huren? Werk veilig op een steiger boven een overkapping of serre met behulp van dit raamsteiger. Je kunt het steiger voor uiteenlopende werkzaamheden inzetten. Bijvoorbeeld voor het repareren van vensterbanken of het monteren van zonwering. Reserveer gemakkelijk het raamsteiger bij GECO Verhuur.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          70,-  

1 week       100,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Raamsteiger huren bij GECO Verhuur is geen enkel probleem. Welke klus je boven een overkapping of serre ook wil uitvoeren, met een raamsteiger kun je op een veilige manier je werk doen. Voorbeelden waar je dit raamsteiger voor kunt huren zijn:

  • Lateien leggen
  • Vensterbanken repareren
  • Vensterbanken schilderen
  • Monteren van schotelantennes
  • Luifels plaatsen
  • Zonwering installeren

En ga zo maar door. Uiteraard is het raamsteiger ook geschikt voor het plaatsen van airco’s in de buurt van een raam of kozijn.

Wat dit raamsteiger uniek maakt is dat het geheel zonder gereedschap is op te bouwen. Dus supersnel! Je hebt bij dit raamsteiger gelukkig niets te maken met boorgaten.

Let op, veiligheid is een belangrijk onderwerp wanneer je een raamsteiger wil huren. Houd daarom de volgende tips in gedachten. Allereerst dient de plaats waar de steiger wordt gemonteerd voldoende draagkrachtig zijn. Zoals, het raamkozijn, wand-, gevel- of plafondconstructie. Ook moet deze ruimte vrij zijn van hindernissen. En tot slot is het van belang om na te gaan of de windcondities zodanig zijn dat met de steiger gewerkt mag worden. Dit geldt namelijk hetzelfde als voor aluminium rolsteigers. Lees hier over tot welke windkracht steigers geplaatst mogen worden.

Specificaties

Breedte:                   0,70 meter
Lengte:                     3 opties
Lengtemaat 1:         1,80m
Lengtemaat 2:        2,50m
Lengtemaat 3:        3,10m
Overbrugging:         aanpasbaar tot 0,9m

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van de periode hoe lang je het raamsteiger wil huren. Neem contact met ons op voor een prijs.

In de handleiding van het raamsteiger vind je stap voor stap je eenvoudig hoe je veilig dit soort steigers kunt op- en afbouwen.

Meegeleverd

Raamsteiger:           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                              excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag               € 70,-                  € 90,63
Per week            € 100,-                € 129,47

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Handleiding

Raamsteiger huren in de buurt

Je kunt het raamsteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om het steiger voor boven je serre of overkapping op te halen. Of laat de raamsteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede