Takels huren

Wil je een takel huren? Dan ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres voor het huren van verschillende takels. Een takel is ideaal voor het naar boven en beneden takelen van allerlei materialen. Maar ook voor het verplaatsen van uiteenlopende lasten. Je kunt zowel de kettingtakel, motorbloktakel als de Tirfor staaldraadtakel huren.

Takel verhuur 

Je kunt bij GECO Verhuur gemakkelijk een takel huren. Een takel is een werktuig dat bestaat uit meerdere katrollen en kan worden ingezet voor het verplaatsen van uiteenlopende lasten. Deze hijsklussen bestaan uit het takelen, het verplaatsen en het laten zakken van zware voorwerpen.

Wanneer je een takel wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle takels leveren.

Ook kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke takel je nodig hebt voor jouw klus helpen onze ervaren verhuurmedewerkers je graag verder. Hier kun je lezen waar je op moet letten bij het huren van een takel. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Alles over takels

Als je zware lasten wilt gaan hijsen of verplaatsen, dan is een takel een oplossing. Met een takel til je lasten omhoog en zorg je dat lasten veilig naar een andere hoogte gaan, maar met sommige takels kan je ook zijdelings verplaatsen.

Wat is een takel?

In principe is een takel een simpel hijswerktuig. Het is een soort katrol Een katrol waarin de trekrichting van een touw of kabel wordt veranderd. Een takel maakt het mogelijk om zware last met een beperkte kracht te verplaatsen.

Wat zijn verschillende takels?

Bij ons kun je de volgende takels huren. 

  • Allereerst kun je terecht voor de kettingtakel. Een kettingtakel is makkelijk om te huren voor het naar boven en beneden takelen van allerlei materialen.
  • Een motorbloktakel is ideaal om te huren voor het in de auto takelen van een motorblok.
  • De Tirfor staaldraadtakel is met name geschikt voor het verplaatsen van lasten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vastzittende auto lostrekken.

Kun je takels ergens huren en dan ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Je kan de takels bij de ene vestiging huren en vervolgens terugbrengen bij een andere vestiging. Wat jou het handigst uitkomt. Wij denken graag met je mee en gaan er voor dat jij zo efficiënt mogelijk je takel kunt huren.