Laminaatknipper

De laminaatsnijder of laminaatknipper is jouw hulpmiddel als je een laminaatvloer wilt gaan leggen! Want door de gebruiksvriendelijkheid van de laminaatknipper kun je de vloerdelen gemakkelijk en nauwkeurig op maat knippen. Het snijden van laminaat kost je geen tot weinig krachtinspanning door het gemakkelijk systeem van de laminaatsnijder. Door het huren van de laminaatsnijder kun je laminaat nauwkeurig en stofvrij op maat knippen. Je kunt zelf een plankbreedte snijden tot maximaal 200 mm en voor de dikte is de laminaatknipper geschikt voor snijden tot 12 mm.

Bij het huren van de laminaatknipper maak je geen stof en herrie. Verder heb je ook geen snoeren nodig

De snijbladen van de laminaatknipper worden niet bot

Eenvoudig laminaat haaks snijden doe je met de laminaatknipper

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een laminaatknipper huren? De originele laminaat knipper, ontwikkeld en bedacht door Edma, is een professioneel model voor dagelijks intensief gebruik. Verder is de laminaatsnijder zeer stevig en solide. Bij het gebruik van de laminaatknipper produceer je geen stof en herrie. Bovendien heb je geen snoeren nodig en knip je gemakkelijk haaks. Ook kun je dik laminaat snijden. Namelijk tot wel 12 mm. Je kunt laminaat tot maximaal 230 mm diep snijden. Kortom, de laminaatsnijder of laminaatknipper is hét hulpmiddel als je een laminaatvloer wilt gaan leggen.

Specificaties

Materiaal: Metaal
Afmetingen: 72 x 25 x 25 cm
Max. snijwaarden: 23 cm
Gewicht: 8,03 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Laminaatknipper huren?

Het is tevens mogelijk om de laminaatknipper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Laminaatknipper huren?

De laminaatknipper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad