Laminaatknipper

De laminaatsnijder of laminaatknipper is jouw hulpmiddel om te huren als je een laminaatvloer wil gaan leggen. Want door de gebruiksvriendelijkheid van de laminaatknipper kun je de vloerdelen gemakkelijk en nauwkeurig op maat knippen.

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een laminaatknipper huren? De originele laminaat knipper, ontwikkeld en bedacht door Edma, is een professioneel model voor dagelijks intensief gebruik. Het snijden van laminaat kost je geen tot weinig krachtinspanning door het gemakkelijk systeem van de laminaatsnijder. Door het huren van de laminaatsnijder kun je laminaat nauwkeurig en stofvrij op maat knippen. Verder is de laminaatsnijder zeer stevig en solide. Bij het gebruik van de laminaatknipper produceer je geen stof en herrie. Bovendien heb je geen snoeren nodig en knip je gemakkelijk haaks. Ook kun je dik laminaat snijden. Namelijk tot wel 12 mm. Je kunt laminaat tot maximaal 230 mm diep snijden. Kortom, de laminaatsnijder of laminaatknipper is hét hulpmiddel als je een laminaatvloer wilt gaan leggen.

Specificaties

Materiaal:                    Metaal
Afmetingen:                72 x 25 x 25 cm
Max. snijwaarden:      23 cm
Gewicht:                       8,03 kg

Veelgestelde vragen

Laminaat knippen gaat sneller dan zagen. Bovendien door het huren van de laminaatknipper maak je geen stof, herrie en heb je geen snoeren nodig.

Zeker. Door het blad van de laminaatknipper kun je eenvoudig laminaat haaks snijden.
Je kunt een plankbreedte snijden tot maximaal 200 mm en voor de dikte is de laminaatknipper geschikt voor snijden tot 12 mm.

Meegeleverd

Laminaatknipper:           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 25,-                € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Laminaatknipper huren in de buurt

Je kunt de laminaatknipper bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de knipper voor laminaat op te halen. Of laat de laminaatknipper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede