Telescoophoogwerker huren

Wanneer je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen, kun je een telescoophoogwerker huren. De telescoophoogwerker is geschikt voor ruwterrein. Want dankzij de stevige transportwielen en de zelfaandrijving is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar. De zelfrijdende telescoophoogwerker is een stabiele hoogwerker onder terrein omstandigheden

Telescoophoogwerker verhuur 

Als je op zoekt bent naar een telescoophoogwerker, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Bovendien kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een telescoophoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Onze telescoophoogwerkers zijn in staat om op moeilijk te bereiken plaatsen te komen, vanwege de uitschuifbare telescopische arm. Kortom, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van telescoophoogwerkers.

Alles over telescoophoogwerkers

Telescoophoogwerkers worden vaak ingezet voor gevelreiniging, schilderwerkzaamheden en het snoeien van bomen. Een telescoop hoogwerker kenmerkt zich door de uitschuifbare mast waarmee je in één rechte lijn omhoog gaat, waardoor je op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Ook is een telescopische hoogwerker zelfrijdend en op volle hoogte te verrijden. Dankzij vierwielaandrijving is een telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein.

Welke soorten telescoophoogwerkers zijn er te huur?

Wij verhuren telescopische hoogwerkers met vierwielaandrijving. Deze telescoop hoogwerkers zijn zeer geschikt voor het werken op harde ondergronden. Welke telescoophoogwerkers wij verhuren, kun je makkelijk zien in het overzicht hierboven.

Heb je een certificaat nodig voor het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor de telescoophoogwerker?

Nee. Je hebt geen rijbewijs nodig voor een telescoop hoogwerker. Wel verwachten wij dat je degelijk kunt omgaan met een hoogwerker. Wij leggen het je graag uit.

Welke aanhanger heb ik nodig voor de telescoophoogwerker?

Telescoophoogwerkers zijn door hun gewicht niet op een aanhanger te vervoeren. Wel kunnen wij van GECO Verhuur vanzelfsprekend het vervoer voor deze hoogwerkers verzorgen. Vraag onze verhuurmedewerkers naar de mogelijkheden of geef dit aan bij je reservering.