Rupsdumper huren

De rupsdumpers zijn ideaal om te huren wanneer je grond, zand, grind of aarde wilt verrijden en dumpen. Door de rupsbanden is een rupsdumper wendbaar in moeilijk te berijden terreinen, zoals een drassige of heuvelachtige ondergrond. Een rupsdumper is daarnaast ook handig om te huren wanneer je op een plaats moet zijn waar je met grote voertuigen niet terecht kunt, zoals een achtertuin. Rupsdumpers bestaan uit een plateau voor de bestuurder, een kiepbak die je met behulp van een hydraulische arm kantelt zodat je snel en zonder af te stappen kunt lossen.

Rupsdumper verhuur 

Als je een project moet uitvoeren op een drassige of heuvelachtige grond, dan is het huren van een rupsdumper een goede optie. De rupsdumper heeft namelijk rupsbanden, wat deze dumper zeer geschikt maakt voor moeilijk te berijden terreinen. Kleinere rupsdumpers zijn daarnaast ook handig om te huren wanneer je op een plaats moet zijn waar je met grote voertuigen niet terecht kunt, zoals een achtertuin. Rupsdumpers kun je inzetten om grond, zand, grind, aarde of een andere soort lading mee te vervoeren en dumpen. Vaak zijn de rupsdumpers voorzien van een kantelbare bak, zodat ze ook naast de bak kunnen kiepen. 

Je leest hier welke rupsdumper jij nodig hebt!  Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag. Wanneer je een rupsdumper wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle rupsdumpers leveren.

Alles over rupsdumpers

Rupsdumpers kun je inzetten om grond, zand, grind, aarde of een andere soort lading mee te vervoeren en dumpen. Je leest hier waar je op kunt letten bij het huren van rupsdumpers.

Wat is een rupsdumper?

Een rupsdumper is een zelfrijdende machine voor het flexibel en wendbaar verplaatsen van bouwstoffen als grond, zand, puin, split, asfalt of bijvoorbeeld water. De dumpers beschikken over een aandrijving op rupssporen, waardoor de dumpers inzetbaar zijn op de meest ruige omstandigheden. Hiermee is een rupsdumper een handig hulpmiddel voor verschillende bouwprojecten, zoals wegenbouw of verdichtingswerkzaamheden. De bakken van de Rupsdumpers komen in verschillende groottes en types. De volgende dumpers kun je bij ons huren:

Waar kan ik een rupsdumper voor huren?

Veel wegenbouwbedrijven, hoveniersbedrijven, aannemersbedrijven en sloopbedrijven maken dankbaar gebruik van de rupsdumper. Het kost geen tot weinig moeite om bouwmaterialen te verplaatsen. De sta-model mini-dumpers zijn geschikt voor de zwaardere werkzaamheden. De rupsdumpers worden veelal ingezet voor het verplaatsen van zand, grond en grind. Uitermate geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hoe gebruik ik een rupsdumper?

De bediening van de machine wordt uitgelegd door onze medewerkers wanneer je de rupsdumper komt ophalen. Of als wij hem bij jou komen brengen. 

Hoe kan ik een rupsdumper vervoeren?

De rupsdumpers die GECO Verhuur te huur heeft, zijn rond de 600 kg. Daarom zijn de machines te vervoeren met de handige machinetransporters. Wij kunnen de rupsdumpers uiteraard ook bij je komen bezorgen.