Bladblazer

Wil je een bladblazer huren? Een bladblazer produceert een luchtstroom die door een smalle uitgang naar buiten wordt geblazen. Hierdoor kun je jouw oprit of tuin snel bladvrij maken. De handgedragen bladblazer op benzine is ideaal om te huren voor het eenvoudig, maar goed te verplaatsen van bladeren en ander vuil. Doordat je een bladblazer op benzine huurt bij GECO Verhuur, hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening.

Je start middels het handige trekkoord de benzine bladblazer binnen enkele secondes en kunt direct al het blad verwijderen 

De bladblazer is voorzien van een ronde blaasmond

Door de technologie van STIHL is de bladblazer licht alleen heeft deze wel veel vermogen en luchtdoorzet

  • Dag 20,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een bladblazer huren? De STIHL bladblazer is een handgedragen bladblazer op benzine. De bladblazer verwijdert gemakkelijk en snel bladeren en maaigoed van alle oppervlakken rondom je huis of klus. Verder is de bladblazers voorzien van een 2-MIX-motor. Hierdoor heb je een grote blaaskracht waardoor je veel lucht kunt verplaatsen. Daarentegen kun je de bladblazer uiteraard in alle richtingen gebruiken. Daarnaast heet de bladblazer een veilige stopknop en een ronde blaasmond.

Daarnaast is de bladblazer ligt in gewicht. Hierdoor raak je niet snel uitgeput. De bladblazer weegt slechts 4,1 kg zonder Aspen 2-takt. Echter maakt de bladblazer wel een geluidsdrukniveau van 90 dB(A). Draag daarom altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze kun je aanvinken bij je reservering.

Specificaties

Blaaskracht: 13 N
Max. luchtdebiet: 730 m³/u
Cilinderinhoud: 27,2 cm³
Vermogen: 0,7 kw
Gewicht: 4,1 kg
Geluidsdrukniveau: 90 dB(A)
Geluidsvermogenniveau: 104 dB(A)
Trillingsniveau: 8 m/s²

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de bladblazer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bladblazer huren?

Het is tevens mogelijk om de bladblazer te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bladblazer huren?

De bladblazer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad