Bladblazer

Wil je een bladblazer huren? Een bladblazer produceert een luchtstroom die door een smalle uitgang naar buiten wordt geblazen. Hierdoor kun je jouw oprit of tuin snel bladvrij maken. De handgedragen bladblazer op benzine is ideaal om te huren voor het eenvoudig, maar goed te verplaatsen van bladeren en ander vuil. Doordat je een bladblazer op benzine huurt bij GECO Verhuur, hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          60,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een bladblazer huren? De STIHL bladblazer is een handgedragen bladblazer op benzine. De bladblazer verwijdert gemakkelijk en snel bladeren en maaigoed van alle oppervlakken rondom je huis of klus. Verder is de bladblazers voorzien van een 2-MIX-motor. Hierdoor heb je een grote blaaskracht waardoor je veel lucht kunt verplaatsen. Daarentegen kun je de bladblazer uiteraard in alle richtingen gebruiken. Daarnaast heet de bladblazer een veilige stopknop en een ronde blaasmond.

Daarnaast is de bladblazer ligt in gewicht. Hierdoor raak je niet snel uitgeput. De bladblazer weegt slechts 4,1 kg zonder Aspen 2-takt. Echter maakt de bladblazer wel een geluidsdrukniveau van 90 dB(A). Draag daarom altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze kun je aanvinken bij je reservering.

Specificaties

Blaaskracht:                           13 N
Max. luchtdebiet:                   730 m³/u
Cilinderinhoud:                      27,2 cm³
Vermogen:                               0,7 kw
Gewicht:                                  4,1 kg
Geluidsdrukniveau:              90 dB(A)
Geluidsvermogenniveau:    104 dB(A)
Trillingsniveau:                       8 m/s²

Veelgestelde vragen

Je start middels het handige trekkoord de benzine bladblazer binnen enkele secondes en kunt direct al het blad verwijderen

De bladblazer werkt op Aspen 2-takt. Je krijgt een volle tank mee en na gebruik dien je deze weer vol in te leveren. Dit kan door losse flesjes Aspen 2-takt af te nemen.

Meegeleverd

Bladblazer:                     1 stuk
Volle tank benzine:       1 stuk
Ronde blaasmond:        1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                € 25,89
Per week:             € 60,-                € 77,68

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Bladblazer huren in de buurt

Je kunt de bladblazer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bladblazer op te halen. Of laat de bladblazer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede