Kamersteiger huren

Een kamersteiger is ideaal om te huren voor het werken op hoogte in woonkamers. Dit gemakkelijke vouwsteiger is snel op te bouwen en uitermate geschikt voor schilderen of stucen binnen. Deze kamersteiger past opgebouwd door een standaard binnendeurkozijn. Bij GECO verhuur hebben wij verschillende vouwsteigers voor jouw klussen.

Kamersteiger verhuur 

Als je op zoekt bent naar een kamersteiger of een vouwsteiger, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een vouwsteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van binnensteigers, stucadoorssteigers of trapgangsteigers. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van steigers.

Alles over kamersteigers

Bij het huren van een kamersteiger is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Het belangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Zorg daarom dat je weet op welke hoogte je moet werken en/of wilt staan. 

Wat is een kamersteiger?

Een kamersteiger is speciaal ontwikkeld voor binnengebruik. Zo heeft een kamersteiger bijvoorbeeld geen in hoogte verstelbare wielen, hierdoor kan je een vouwsteiger alleen op een vlakke, harde, ondergrond gebruiken. Doordat een kamersteiger alleen uit een vouwframe en een platform bestaat, kan je deze vouwsteiger gemakkelijk alleen opbouwen.

Welke soorten kamersteigers zijn er te huur?

Om voor jouw binnen klus de juiste vouwsteiger te kunnen leveren heeft GECO Verhuur de volgende afmetingen kamersteiger:

Hoe bouw je een kamersteiger op?

Elk steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.

Waar kan ik een kamersteiger voor gebruiken?

In principe kun je met een kamersteiger de meeste schilder-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden op hoogte snel en gemakkelijk uitvoeren. Dit zowel binnen als buiten.