Dakkapelsteiger huren

Door het huren van een dakkapelsteiger, zorg je voor een veilige werkplek tot en met je dakkapel. Door het lichtgewicht aluminium dakkapelsteigers kun je gemakkelijk onderhoud of reparatiewerkzaamheden uitvoeren. De dakkapelsteigers zijn op een snelle en eenvoudige manier te (de)monteren.

Dakkapelsteiger verhuur 

Wanneer je een dakkapelsteiger wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle daksteiger leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een uitwijkconsole of ook wel dakkapelsteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van daksteigers, kun je bij ons terecht. 

Alles over dakkapelsteigers

Een dakkapelsteiger of uitwijkconsole is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan de dakkapel. Het uitwijkconsole monteer je eenvoudig aan een steiger zodat je trappen, erkers of ruimte tussen de dakgoot en de dakkappel makkelijk kunt overbruggen. Het uitwijkconsole is toepasbaar op zowel brede rolsteiger als smalle rolsteigers.

Welke soorten dakkapelsteigers zijn er te huur?

Er zijn twee soorten dakkapelsteigers te huur bij GECO Verhuur. De hoogte van het dakkapelsteiger is afhankelijk door het door jou geselecteerde steiger. Maar wat betreft de afstand tussen het steiger en de dakrand, verschillende de uitwijkconsoles.

  • Het grote dakkapelsteiger. Met het grote dakkapelsteiger kun je een grotere afstand overbruggen dan met de kleine.
  • Het kleine dakkapelsteiger kan minder ver uitwijken. Kijk bij het product hoe ver de verschillende uitwijkconsoles kunnen uitwijken of neem contact op.

Hoe bouw je een dakkapelsteiger op?

Het dakkapelsteiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per uitwijkconsole een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen. Mocht je nog niet eerder een steiger hebben opgebouwd? Of er geen tijd voor hebben? Dan neemt GECO Verhuur deze taak graag voor je uit handen.