Mini hijskraan huren

Door een minihijskraan te huren bij GECO Verhuur, maak je het werken in nauwe ruimtes eenvoudig. De toepassingen van de minihijskranen zijn veelzijdig en voor allerlei sectoren en beroepsgroepen. Je kunt bij GECO Verhuur verschillende mini hijskranen huren, zodat wij voor elke klus de juiste hijskraan hebben.

Mini hijskranen verhuur 

Je kunt bij GECO Verhuur gemakkelijk en veilig een mini hijskraan huren. De mini hijskraan is ideaal om te huren voor praktisch alle hijstoepassingen. De hijskraan excelleert in activiteiten in beperkte ruimtes. Mini hijskranen worden bijvoorbeeld veel ingezet voor het monteren van panelen, glas of staalconstructies. Ook tijdens renovatiewerkzaamheden is een mini hijskraan een veelgebruikt hulpmiddel.

Wanneer je hijskraan wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle mini hijskranen leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke hijskraan je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een mini hijskraan. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over mini hijskranen

Een mini hijskraan is ideaal om te huren voor het werk in de kleine ruimtes. In veel van de gevallen is een mini hijskraan handig bij werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk bereikbare plekken. Zoals binnen in een gebouw, parkeergarage of een luchthaven. Projecten waar de meeste mini hijskranen voor worden gebruikt zijn: hijs, transport en montageklussen.

Wat is een mini hijsmiddel?

Met een kraan wordt in de bouw vaak een hijskraan bedoeld. Dit is een meestal metalen toren, uitgevoerd met kabels en katrollen. Een kraan wordt gebruikt om goederen omhoog te hijsen, te laten zakken of om objecten te verplaatsen. Toepassing vindt vooral plaats in de bouw, maar ook in de transportsector voor los- en laadklussen. De mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Daarom zijn de mini hijskranen voor iedere klusser te huur. 

Heb je een certificaat nodig om een mini hijskraan te huren?

Nee, het is niet verplicht om een certificaat te hebben om een mini hijskraan te besturen. De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een mini hijskraan. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met mini hijskranen omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel.

Hoe werkt een mini hijskraan?

De kranen zijn voorzien van een afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen is. Op de afstandsbediening staat alle informatie die nodig is om de mini kraan veilig te besturen. De bestuurder is zo te allen tijde op de hoogte van de hijscapaciteit, het gewicht en nog veel meer. 

Welke mini hijskraan heb je nodig?

Je kan bij GECO Verhuur terecht om meerdere mini hijskranen te huren. Hier hebben wij ze voor je op een rijtje gezet: