Kettingzaag huren

Je kunt een kettingzaag huren voor het makkelijke en grotere snoeiwerk. Een kettingzaag komt in 3 verschillende uitvoeringen. Namelijk een  kettingzaag op accu en een elektrische kettingzaag. Het grote verschil is dat de elektrische kettingzaag een snoer heeft, dus beperking in de bewegingsvrijheid. De accuzaag wordt veelal wordt ingezet voor het snoeien van bomen, het zagen van brandhout en andere kleinere klussen. En voor de hoge snoei klussen hebben we ook nog de Accu Hoogsnoeier Heggenschaar

Kettingzaag verhuur 

Bij GECO Verhuur kun je terecht voor het huren van verschillende kettingzagen. Een kettingzaag kan voor verschillende klussen worden ingezet.  Voor snoeiwerk en kleine boompjes is een compacte elektrische zaag of kettingzaag op accu handig.  Zijn de bomen of struiken wat hoger dan is het handig om de Accu Hoogsnoeier Kettingzaag te huren

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je informatie over de verschillende kettingzagen. Daarnaast hebben wij veelgestelde vragen op een rij gezet. Zodat het makkelijker is om een keuze te maken. Staat je vraag er niet tussen, twijfel je of wil je gewoon meer informatie? Onze ervaren verhuurmedewerkers geven je graag advies en denken met je mee. 

Alles over kettingzagen

Hier vind je alles wat je wilt weten over kettingzagen. Wij hebben voor jou de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht je nog meer vragen hebben, kun je contact met ons opnemen.

Welke kettingzagen zijn te huur?

Wij hebben meerdere kettingzagen te huur voor jou. Dit vanwege het feit dat er sommige kettingzagen net wat handiger zijn dan andere kettingzagen. Hier zetten wij de kettingzagen op een rijtje:

Elektrische Kettingzaag of Accu Kettingzaag?

Zowel de elektrische kettingzaag als de Accu kettingzaag, hebben voor- en nadelen die de andere machine niet heeft. Een nadeel is bij een elektrische kettingzaag dat je gebonden bent aan een verlengsnoer. Dit probleem heb je niet bij een Accu kettingzaag. Daarentegen is het zo als je eenmaal een stroompunt hebt, dat je continu de kettingzaag elektrisch kunt gebruiken. 

 

Wat is belangrijk bij het huren van een kettingzaag?

Misschien wel het belangrijkst bij het huren van een kettingzaag, is de veiligheid van jou en je omgeving. Welke kettingzaag je ook huurt, de machine heeft enorme kracht. Draag bijvoorbeeld persoonlijke beschermmiddelen en een zaagbroek bij het gebruik van de kettingzaag. Dit om irritaties en verwondingen te vermijden. Draag ook altijd een helm en handschoenen voor een goede grip. Ook kun je voor het stabiel zagen een zaagbok gebruiken.