Stortkoker huren

Wil je gecontroleerd afval af voeren? Door een stortkoker te huren zorg jij er voor dat je (bouw)afval veilig en  gecontroleerd af kan voeren van één of meerdere verdiepingen. Het eenvoudig te monteren systeem zorgt er voor dat afval direct in een container gestort kan worden. Stortkokers zijn modulair op te bouwen.

Stortkoker verhuur 

Veilig bouwpuin en dakmaterialen afvoeren doe je met een kunststof stortkoker. Vanaf meerdere verdiepingen kun je eenvoudig het materiaal naar beneden gooien via de stortkokers. Door het instelbare kettingsysteem kun je de koker onder grote hoeken plaatsen waardoor elke locatie bereikbaar is. Stortkokers zijn eenvoudig op te zetten. De trechtervormige kokers schuiven door hun vorm eenvoudig in elkaar. De losse delen zijn met het kettingsysteem extra beveiligd.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een stortkoker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag. Welk materiaal je ook wilt huren, wij zijn vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle materialen leveren.

Alles over Stortkokers

Om afval en puin vanaf een steiger in een puinbak te krijgen hebben wij diverse stortkokers te huur. De stortkokers kun je zeer goed stapelen, zodat je altijd de gewenste lengte bereikt. 

Wat is een stortkoker?

Een stortkoker heet officieel een vuilstortkoker. De stortkoker bestaat ten minste uit de volgende elementen:

  • kokers in de vorm van een stompe kegel van kunststof of verzinkt staal met verbindingen middels kettingen, haken en ogen
  • draagconstructie (draagbok) voor de bevestiging van een handlier en om stortkokers aan te hangen. De draagbok dient te worden bevestigd aan een raam of aan een steiger
  • vensterbevestigingen die als een klembok de borstwering omgrijpen en de draagbok met stortkoker opnemen
  • handlier met draagframe die uitsluitend is bestemd voor de montage en demontage van de stortkokers (het optakelen van de op de grond liggende stortkokers)