Muurzaagmachine

Een muurzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen van uitsparingen in beton en baksteen. Met een muurzaagmachine kun je op een nauwkeurige manier gaten zagen in een muur van beton of baksteen. Bovendien blijft de Ø 300 mm – 115 mm zaag blijft tijdens het zagen volledig omsloten, waardoor geen water en stof rondvliegt. Een muurzaag kan een diepte tot wel  bereikten. En je kunt extra nauwkeurig zagen door de aanwezigheid van 3 waterpassen. Stof en water kan meteen worden afgezogen. Bovendien zaagt de muurzaagmachine snel en op de millimeter nauwkeurig in steen en beton.

Je maakt eenvoudig uitsparingen in beton- en baksteenmuren aan de hand van de Carat muurzaagmachine

Door de technische specificaties van de muurzaag kun je veilig en uiterst nauwkeurig werken

De muurzaagmachine wordt geleverd in een stevige rolkoffer

  • Dag 35,-
  • Week 105,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Muurzaagmachine huren? De Carat muurzaag, met zijn zaagblad van Ø350 mm, is ideaal voor het zagen van uitsparingen in beton- en baksteenmuren. Daarnaast kan de muurzaagmachine met waterkoeling of met stofafzuiging worden gebruikt. Door de waterflowcontrol, PRCD-schakelaar en 3 waterpassen kun je snel, nauwkeurig en veilig zagen. Naast dit alles zorgt de magnesium zaagkap, die licht en zeer sterk is, dat het zaagblad tijdens het zagen volledig wordt omsloten. Waardoor geen water en stof rondvliegt.

Kortom, een muurzaagmachine is uitermate geschikt voor het zagen van uitsparingen in beton en baksteen. Als je op een nauwkeurige manier een gat wilt zagen in beton of baksteen in de muur, dan kun je een muurzaag huren.

Specificaties

Gewicht: 10,8 kg
Maximale zaagdiameter:  350 mm
Merk:  Carat
Vermogen:  2100 Watt
Maximale zaagdiepte:  140 mm
Bladopname:  25,4

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de muurzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Muurzaagmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de muurzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Muurzaagmachine huren?

De muurzaag kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad