Tegelsnijder huren

Tegelsnijders worden gehuurd om tegels mooi, snel en gemakkelijk op maat te snijden. Bedenk bij het huren voor welke maat tegels je een tegelsnijder gaat gebruiken. Let op: keramiek snijd je, natuursteen kun je beter zagen. En zorg ervoor dat je eerst de instructies doorneemt, zodat je de tegel niet onnodig beschadigd of breekt.

Tegelsnijder verhuur 

Voordat je aan de slag kunt met het betegelen van een wand of vloer, moet je de tegels op maat maken. De tegelsnijder of ook wel plavuizensnijder is hierbij een handige hulp om in te huren. Nadat je de glazuurlaag hebt ingekrast, kun je de tegels met een tegelsnijder breken. De tegelsnijder zorgt ervoor dat er nauwkeurig kan worden afgebroken en kan ook de grote, harde tegels voor jou snijden.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van tegelsnijders. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen naar 085 902 2737. Wij helpen je graag.

Wanneer je een tegelsnijder wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle tegelsnijders leveren.

Alles over tegelsnijders

Ga jij binnenkort je badkamer betegelen? Of wil je tegels plaatsen op de vloer of wand in een andere ruimte in je woning? Met een tegelsnijder of plavuizensnijder snij je de tegels snel en nauwkeurig op maat zonder ze te beschadigen. Je gebruikt de tegelsnijder bijvoorbeeld ook om een hoekje af te snijden.

Wat is een tegelsnijder?

Een tegelsnijder is een gereedschap dat wordt gehuurd om tegels te snijden. Bijvoorbeeld om een bepaald hoekje van de tegel te snijden zodat de keramische tegel in de tegelvloer past. Maar ook als er een bepaald patroon wordt gelegd. Er zijn 2 soorten tegelsnijders, de handmatige en de elektrische tegelsnijders.

De handmatige tegelsnijder die bij GECO Verhuur direct te huur is, is gemakkelijk te bedienen. De handmatige tegelsnijder bestaat uit een rollend mes, een hendel, liniaal en de snijplank.  De tegel wordt op de juiste plek gelegd, vervolgens wordt het mes over de tegel gerold en ten slotte wordt de tegel gebroken met de hendel. 

Wanneer huur je een tegelsnijder?

Voor bijna alle snijdklussen van tegels, kun je een tegelsnijder huren. Bij onderstaande klussen kun je de tegelsnijders van GECO Verhuur huren:

  • Betegelen van een wand
  • Betegelen van een vloer
  • Snijden van plavuizen, mits niet te plavuizen
  • Badkamer betegelen
  • Op maat snijden van tegels

Kun je een tegelsnijder ergens huren en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Je kan een tegelsnijder ergens huren en vervolgens op een andere vestiging terugbrengen. Dat is geen probleem mits je het vermeld bij je reservering.