Trax hoogwerker 22 m

Traxhoogwerker 22 meter ofwel Genie S-65 TRAX XC telescoophoogwerker huren? Eén van de populairste en meest breed toepasbare hoogwerkers van deze tijd. De hoogwerker met speciale TRAX banden is te huur voor een grote diversiteit aan klussen. Bomen snoeien, gevels reinigen of nokken schilderen. Met behulp van de Genie S-65 TRAX XC kun jij jouw klus klaren.

Per dag:
350,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          1.225,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

GENIE S-65 TRAX XC telescoophoogwerker huren? De unieke S-65 TRAX XC is een Trax Telescoop Hoogwerker voor ontzettend veel verschillende klussen. De hoogwerker kun je huren voor stabiele en vlakke ondergronden. Maar dankzij de wielen ofwel rupsen is de S-65 TRAX XC ook ideaal bij zeer ruw terrein.

Daar heeft de telescoophoogwerker 22 meter ook haar naam aan te danken. De hoogwerker van Genie heeft daarvoor speciale TRAX wielen. Die zeer sterk zijn in het ruwe terrein en makkelijk manoeuvreren. Bovendien is de zelfrijdende telescoophoogwerker voorzien van een krachtige dieselmotor.

Steigers bouwen is verleden tijd met deze Trax Telescoop Hoogwerker. De S-65 TRAX XC heeft namelijk een werkhoogte van bijna 22 meter. Dit in combinatie met de reikwijdte van ruim 16 meter en de platformcapaciteit van 454 kg, maakt dit een unieke telescoophoogwerker geschikt voor schilders, boomverzorgers of aannemers.

Wil je uitleg of instructie? Neem contact op met ons. Wij demonstreren graag hoe deze telescoophoogwerker werkt. Tot slot met de benodigde valbeveiliging die bij ons te huur is kan er snel en veilig gestart worden met de werkzaamheden.

Specificaties

Werkhoogte:                 21,81 m
Reikwijdte:                     16,51 m
Platformcapaciteit:     454 kg
Aandrijving:                    Diesel 4×4
Gewicht (+/-):                13.154 kg
Vloerhoogte:                   19,81 m
Lengte:                             9,76 m
Breedte:                           2,49 m
Hoogte:                             2,81 m
Platformlengte:              0,91 m
Platformbreedte:            2,44 m
Draaicirkel:                       2,40 / 5,50 m
Geschikt voor:                  ruw terrein
Merk:                                  Genie
Type:                                    S-65 TRAX XC

Veelgestelde vragen

Je kunt de S-65 TRAX XC huren voor verharde en onverharde ondergronden. Zoals gras, blubber of bouwgrond. Dit dankzij de speciale TRAX banden. Twijfel je of jouw ondergrond geschikt is? Vraag het na of huur extra rijplaten.

Je kunt de +/- 13.154 kg wegende hoogwerker laten vervoeren door het vrachtwagen transport van GECO. Geef dit aan bij je reservering.

Je kunt een werkhoogte van 21,81 meter behalen met de telescoophoogwerker. Bovendien heb je een reikwijdte van 16,51 meter. 

Meegeleverd

Genie S-65 TRAX XC:     1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 350,-              € 453,15
Per week:             € 1.225,-            € 1.586,-

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Trax Telescoophoogwerker huren in de buurt

Je kunt de Genie Trax telescoophoogwerker 22 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de Genie S-65 TRAX XC op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede