Trax hoogwerker 22 m

Traxhoogwerker 22 meter ofwel Genie S-65 TRAX XC telescoophoogwerker huren? Eén van de populairste en meest breed toepasbare hoogwerkers van deze tijd. De hoogwerker met speciale TRAX banden is te huur voor een grote diversiteit aan klussen. Bomen snoeien, gevels reinigen of nokken schilderen. Met behulp van de Genie S-65 TRAX XC kun jij jouw klus klaren.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR en eventuele kosten voor slijtage, verbruik, brandstof, schoonmaak en transport. Voor meer informatie zie huurregels onderaan de pagina

Periode / stuk          excl BTW

Per dag:                     350,00
Per week:                 
1.225,00

Omschrijving

GENIE S-65 TRAX XC telescoophoogwerker huren? De unieke S-65 TRAX XC is een Trax Telescoop Hoogwerker voor ontzettend veel verschillende klussen. De hoogwerker kun je huren voor stabiele en vlakke ondergronden. Maar dankzij de wielen ofwel rupsen is de S-65 TRAX XC ook ideaal bij zeer ruw terrein.

Daar heeft de telescoophoogwerker 22 meter ook haar naam aan te danken. De hoogwerker van Genie heeft daarvoor speciale TRAX wielen. Die zeer sterk zijn in het ruwe terrein en makkelijk manoeuvreren. Bovendien is de zelfrijdende telescoophoogwerker voorzien van een krachtige dieselmotor.

Steigers bouwen is verleden tijd met deze Trax Telescoop Hoogwerker. De S-65 TRAX XC heeft namelijk een werkhoogte van bijna 22 meter. Dit in combinatie met de reikwijdte van ruim 16 meter en de platformcapaciteit van 454 kg, maakt dit een unieke telescoophoogwerker geschikt voor schilders, boomverzorgers of aannemers.

Wil je uitleg of instructie? Neem contact op met ons. Wij demonstreren graag hoe deze telescoophoogwerker werkt. Tot slot met de benodigde valbeveiliging die bij ons te huur is kan er snel en veilig gestart worden met de werkzaamheden.

Specificaties

Werkhoogte:                 21,81 m
Reikwijdte:                    16,51 m
Platformcapaciteit:    454 kg
Aandrijving:                   Diesel 4×4
Gewicht (+/-):               13.154 kg
Vloerhoogte:                 19,81 m
Lengte:                            9,76 m
Breedte:                          2,49 m
Hoogte:                            2,81 m
Platformlengte:             0,91 m
Platformbreedte:          2,44 m
Draaicirkel:                     2,40 / 5,50 m
Geschikt voor:                ruw terrein
Merk:                                Genie
Type:                                 S-65 TRAX XC

Veelgestelde vragen

Je kunt de S-65 TRAX XC huren voor verharde en onverharde ondergronden, zoals gras, blubber of bouwgrond. Dit dankzij de speciale TRAX banden. Twijfel je of jouw ondergrond geschikt is? Vraag het na of huur extra rijplaten.

Je kunt de +/- 13.154 kg wegende hoogwerker (tegen vergoeding) laten vervoeren via het transport van GECO. Geef dit aan bij je reservering.

Je kunt een werkhoogte van 21,81 meter behalen met de telescoophoogwerker. Bovendien heb je een reikwijdte van 16,51 meter. 

Meegeleverd

Volle dieseltank:                                1 stuk

Optioneel

Handleiding

Huurregels

Huurprijzen           excl. BTW      incl. 7% SRR en BTW
Per dag:                 € 350,-    /      € 453,15
Per week:              € 1.225,-  /      € 1.586,-

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee = vol retour.
Onze machines die op brandstof werken, worden verhuurd met een volle tank. Bij retournering tanken wij de machine, indien nodig, af. Verbruikte brandstof wordt doorberekend en vermeld op de factuur. Je hoeft dus alleen de brandstof te betalen die daadwerkelijk is verbruikt.
Afhankelijk van de machine, leveren wij ook brandstof mee. Niet aangebroken verpakkingen nemen wij weer retour aan het einde van de huurperiode. 

Transport
Wij kunnen de telescoophoogwerker tegen vergoeding bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport zijn afhankelijk van de reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en/of opgehaald wilt hebben. Wil je de transportkosten weten, neem dan contact met ons op.

Schoonmaakkosten
Schoon mee = schoon retour.
Wij zijn zuinig op ons materieel. Je krijgt het dan ook schoon mee.
Wij verwachten dat het ook weer in dezelfde schone staat retour komt.
Is dat niet het geval, dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Dit berekenen wij op basis van de hoeveelheid tijd die wij nodig hebben om het
materieel weer schoon te krijgen.

Huurperiode

 • Dag
  De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur of 8 draaiuren.
 • Weekend
  Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend (uiterlijk) 08.00 uur*. De huurprijs voor een weekend is gelijk aan een dagprijs.  De Weekendprijs komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden en/of 8 draaiuren worden overschreden. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
  *Mits die dag niet verhuurd.
 • Week
  Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur of 40 draaiuren.
  Wanneer de huurprijs bij meerdere dagen boven de weekprijs uitkomt, dan betaal je automatisch de weekprijs. 
 • Extra dag
  Huur je langer dan één week, dan betaal je in de meeste gevallen per extra dag een evenredig deel van de weekprijs.
  Bij materieel dat alleen per week verhuurd wordt (hierbij wordt op de productpagina alleen de weekprijs vermeld), betaal je bij extra dagen huur de weekprijs.

Trax Telescoophoogwerker huren in de buurt

Je kunt de Genie Trax telescoophoogwerker 22 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de Genie S-65 TRAX XC op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede