Veiligheidsharnas

Het veiligheidsharnas of valbeveiliging is ideaal om te huren omdat het harnas er voor zorgt dat je ook op (grote) hoogte altijd veilig werkt. Dit valstopapparaat met valdemper is speciaal ontwikkeld voor het stoppen van een val van een hoogte van meer dan 2,5 meter.

De lussen zijn gemakkelijk los te maken waardoor je het harnas makkelijk aan kunt trekken

Bij werken op hoogte is dit veiligheidsharnas verplicht

Daarnaast staat het veiligheidsharnas bekend om zijn comfort en gebruiksgemak

  • Dag 7,50
  • Week 15,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Veiligheidsharnas huren? Om veilig te kunnen werken op hoogte, dien je bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden valbeveiliging te dragen. De meest gebruikte vorm van valbeveiliging is het veiligheidsharnas – ook wel valharnas genoemd. Het voordeel van een veiligheidsharnas is namelijk dat het goede ondersteuning biedt bij de billen, waardoor de klap van een val niet met de rug opgevangen wordt.

Als je een veiligheidsharnas wilt aantrekken, kun je de volgende stappen volgen. Maak allereerst alle gespen los. Vervolgens zet je alle riemen op de maximale grootte. Hierna controleer je of de riemen en banden van het veiligheidsharnas niet in de knoop zitten of gedraaid zijn. Dan doe je je armen door de arm lussen en hijs je deze over de schouders. Let op dat de banden niet gedraaid zijn. Dan maak je de gesp op de borst vast en trek je deze vervolgens aan. Daarna de beenlussen. Deze maak je vast met de gesp en trek je ze vervolgens aan. Voor de gespen van de beenlussen geldt dat ze niet te los, maar ook niet te strak moeten zitten. Houd hierbij het volgende aan: er moet een platte hand tussen de band en de heupen passen. Tot slot controleer je of alle riemen en banden vast zitten en zorg dat de uiteindes niet uitsteken.

Specificaties

Rug beveiliging: D-ring op rug
Borst:  borstlussen
Geschikt om: zowel de borst- als beenbanden te verstellen

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Veiligheidsharnas huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het harnas te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Veiligheidsharnas huren?

Het veiligheidsharnas kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad