Telescoophoogwerker 20 meter

Telescoophoogwerker 20 meter huren? De telescoophoogwerker is ideaal om te huren omdat je met deze machine snel ergens bij komt. Of je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen? Met deze telescoophoogwerker kom je daarbij. De telescoophoogwerker is een stabiele hoogwerker onder terrein omstandigheden.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar een telescoophoogwerker 20 meter? Je kunt een telescoophoogwerker huren wanneer je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen. Voor deze en meer klussen kun je een telescoophoogwerker huren. Daarnaast is de telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein. Want dankzij de stevige transportwielen en de zelfaandrijving is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar.

Met de huur van deze telescoophoogwerker van Genie wordt gekozen voor een efficiënte hoogwerker met een werkhoogte van meer dan 20 meter en een reikwijdte van bijna 15,5 meter. De platformcapaciteit van 227 kg biedt de mogelijkheid om met materiaal en een extra persoon op hoogte te werken. Bovendien gaat het manoeuvreren over een ruw terrein eenvoudig dankzij de 4×4 dieselmotor.

Specificaties

Merk:                                Genie
Aandrijving:                    diesel 4×4
Platformcapaciteit:     227 kg
Gewicht:                          9.308 kg
Platformlengte:            0,76 meter
Platformhoogte:           18,30 meter
Platformbreedte:         1,80 meter
Reikwijdte:                     15,45 meter
Werkhoogte:                  20,30 meter

Veelgestelde vragen

Nee, voor het huren van deze telescoophoogwerker heb je geen certificaat nodig. Wel moet je bekwaam zijn om de hoogwerker te kunnen besturen.

Nee, het is niet toegestaan om met deze zelfrijdende telescoophoogwerker over de openbare weg te gaan. Daarom raden wij ook aan dat je het transport aan GECO over laat.

De maximale snelheid van de hoogwerker is 6,4 km/u. Deze gegevens en meer over de hoogwerker vind je terug in het datasheet.

Meegeleverd

Telescoophoogwerker 20 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                     incl. SRR en BTW
Per dag:                     op aanvraag 
Per week:                  op aanvraag
4 weken:                    op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Telescoophoogwerker huren in de buurt

Je kunt de telescoophoogwerker 23 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de hoogwerker op te halen. Of laat de telescoophoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede