Telescoophoogwerker 20 meter

Telescoophoogwerker 20 meter huren? De telescoophoogwerker is ideaal om te huren omdat je met deze machine snel ergens bij komt. Of je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen? Met deze telescoophoogwerker kom je daarbij. De telescoophoogwerker is een stabiele hoogwerker onder terrein omstandigheden.

Door de werkhoogte van meer dan 20 meter en de reikwijdte van bijna 15,5 meter biedt de telescoophoogwerker talloze mogelijkheden voor werkzaamheden op hoogte

Je kunt het platform roteren bij de telescoophoogwerker

Verder biedt de 4×4 aandrijving en de terreinbanden grip op ruwe ondergronden

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Op zoek naar een telescoophoogwerker 20 meter? Je kunt een telescoophoogwerker huren wanneer je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen. Voor deze en meer klussen kun je een telescoophoogwerker huren. Daarnaast is de telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein. Want dankzij de stevige transportwielen en de zelfaandrijving is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar.

Met de huur van deze telescoophoogwerker van Genie wordt gekozen voor een efficiënte hoogwerker met een werkhoogte van meer dan 20 meter en een reikwijdte van bijna 15,5 meter. De platformcapaciteit van 227 kg biedt de mogelijkheid om met materiaal en een extra persoon op hoogte te werken. Bovendien gaat het manoeuvreren over een ruw terrein eenvoudig dankzij de 4×4 dieselmotor.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: diesel 4×4
Platformcapaciteit: 227 kg
Gewicht: 9308 kg
Platformlengte: 0,76 meter
Platformhoogte: 18,30 meter
Platformbreedte: 1,80 meter
Reikwijdte: 15,45 meter
Werkhoogte:  20,30 meter

Accessoires

Aan de hand van het werkdiagram, kun je in één overzicht zien tot waar de telescoophoogwerker veilig kan reiken. Bij het huren van de telescoophoowerker, adviseren wij om dit diagram door te nemen. 

Telescoophoogwerker 20 meter werkdiagram

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de telescoophoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt. Voordat je de telescoophoogwerker gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de telescoophoogwerker. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Telescoophoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de telescoophoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Telescoophoogwerker huren?

De telescoophoogwerker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad