Telescoophoogwerker 16 meter

Telescoophoogwerker 16 meter huren? De telescoophoogwerker is ideaal om te huren omdat je met deze machine snel ergens bij komt. Of je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen? Met deze telescoophoogwerker kom je daarbij. De telescoophoogwerker is een stabiele hoogwerker onder terrein omstandigheden.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar een telescoophoogwerker 16 meter? Je kunt een telescoophoogwerker huren wanneer je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen. Voor deze en meer klussen kun je een telescoophoogwerker huren. Daarnaast is de telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein. Want dankzij de stevige transportwielen en de zelfaandrijving is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar.

Bovendien kies je met de huur van deze telescoophoogwerker van Genie voor efficiënt werken op hoogte. Met de werkhoogte van bijna 16 meter, de reikwijdte van meer dan 11 meter en de het roteerbare platform geef jij de gewenste nauwkeurigheid aan jouw werkzaamheid. De 4×4 dieselmotor maakt het manoeuvreren op een ruw terrein eenvoudig. Door de platformcapaciteit van 227 kg kan er met materialen op hoogte gewerkt worden.

Specificaties

Merk:                                    Genie
Aandrijving:                        diesel 4×4
Platformcapaciteit:         227 kg
Gewicht:                             6.709 kg
Platformlengte:               0,76 meter
Platformhoogte:              13,72 meter
Platformbreedte:             1,80 meter
Reikwijdte:                        11,18 meter
Werkhoogte:                     15,72 meter

Veelgestelde vragen

Je kunt het beste deze telescoophoogwerker vervoeren door gebruik te maken van de GECO Transportservice. Geef dit aan bij je reservering dat je wil dat GECO de telescoophoogwerker komt bezorgen en ophalen.

Nee een heftruck certificaat is niet verplicht voor het huren van deze telescoophoogwerker.

Bij telescoophoogwerkers is het mogelijk om de stroomaansluiting (230 volt) in de werkbak aan te zetten. Als je deze stroomaansluiting aanzet is het niet mogelijk om met de hoogwerker te rijden of de mast te bewegen. Als je met de machine wil rijden of de mast wil bewegen moet eerst de stroomaansluiting uitzetten.

Meegeleverd

Telescoophoogwerker 16 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag 
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Telescoophoogwerker huren in de buurt

Je kunt de zelfrijdende telescoophoogwerker bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de telescoophoogwerker 16 meter op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede