Spinhoogwerker 43 meter

Spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 43 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Palazzani spinhoogwerker een populaire spinhoogwerker bij ons.

Wat de spinhoogwerker uniek maakt, is uiteraard het werkbereik. Met 43 meter is deze spinhoogwerker een gigant. De Palazzani spinhoogwerker met telescoop werkt sneller, is eenvoudiger en nauwkeuriger bedienbaar. Naast de werkhoogte van 43 meter, heb je ook een zijdelingswerkbereik van 18 meter. Hierdoor is horizontaal werken met deze spiderhoogwerker ook geen probleem. Bovendien is de hefcapaciteit van de machine 330 kg. Waardoor je met meerdere personen en gereedschap naar grote hoogte kan.

Specificaties

Merk:                                          Palazzani
Aandrijving:                               hybride
Werkhoogte:                             43 meter
Reikwijdte:                                18 meter
Lengte spinhoogwerker:       8,52 meter
Hoogte spinhoogwerker:       2,28 meter
Afmetingen bak:                      240 x 70 cm
Maximale hellingshoek:         38%
Gewicht:                                     10.900 kg

Veelgestelde vragen

Deze spinhoogwerker kan zich automatische in- en uitstempelen. Je gebruikt hiervoor de afstandsbediening en de handleiding voor gebruik.

Ja, zoals op het werkdiagram te zien, kun je de hoogwerker tot ca, 6 meter onder het niveau van de hoogwerker inzetten. Stel je staat op een brug, dan kun je door op de brug te staan, ook 6 meter naar beneden werken met de spinhoogwerker.

De spinhoogwerker is te groot en zwaar voor een reguliere aanhangwagen. Maar je kunt wel gebruik maken van de GECO Transportervice en dan brengen wij de hoogwerker met onze vrachtwagen.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 43 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
Per dag:                  op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 43 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spinhoogwerker op te halen. Of laat de spiderhoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede