Spinhoogwerker 43 meter

Spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 43 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

950,- / 1.149,50
1.800,- / 2.178,-
3.575,- / 4.325,75

715,- / 865,15

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Palazzani spinhoogwerker een populaire spinhoogwerker bij ons.

Wat de spinhoogwerker uniek maakt, is uiteraard het werkbereik. Met 43 meter is deze spinhoogwerker een gigant. De Palazzani spinhoogwerker met telescoop werkt sneller, is eenvoudiger en nauwkeuriger bedienbaar. Naast de werkhoogte van 43 meter, heb je ook een zijdelingswerkbereik van 18 meter. Hierdoor is horizontaal werken met deze spiderhoogwerker ook geen probleem. Bovendien is de hefcapaciteit van de machine 330 kg. Waardoor je met meerdere personen en gereedschap naar grote hoogte kan.

Specificaties

Merk:                                          Palazzani
Aandrijving:                               hybride
Werkhoogte:                             43 meter
Reikwijdte:                                18 meter
Lengte spinhoogwerker:       8,52 meter
Hoogte spinhoogwerker:       2,28 meter
Afmetingen bak:                      240 x 70 cm
Maximale hellingshoek:         38%
Gewicht:                                     10.900 kg

Veelgestelde vragen

Deze spinhoogwerker kan zich automatische in- en uitstempelen. Je gebruikt hiervoor de afstandsbediening en de handleiding voor gebruik.

Ja, zoals op het werkdiagram te zien, kun je de hoogwerker tot ca, 6 meter onder het niveau van de hoogwerker inzetten. Stel je staat op een brug, dan kun je door op de brug te staan, ook 6 meter naar beneden werken met de spinhoogwerker.

De spinhoogwerker is te groot en zwaar voor een reguliere aanhangwagen. Maar je kunt wel gebruik maken van de GECO Transportervice en dan brengen wij de hoogwerker met onze vrachtwagen.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 43 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR    excl / incl BTW
Dagtarief                   1.016,50 / 1.229,97
Weektarief               3.825,25 / 4.628,55
Extra dagtarief        765,05 / 925,71

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de spider hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 43 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spinhoogwerker op te halen. Of laat de spiderhoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede