Spinhoogwerker 43 meter

Spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 43 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Gigantische spinhoogwerker met een werkbereik tot 43 meter

De hefcapaciteit van de Palazzani spiderhoogwerker is 330 kg

Ondanks het werkbereik van 43 meter, zijn de afmetingen van de machine slechts 852 x 135 x 228 cm, waardoor deze door veel poorten kan
  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een spinhoogwerker 43 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Palazzani spinhoogwerker een populaire spinhoogwerker bij ons.

Wat de spinhoogwerker uniek maakt, is uiteraard het werkbereik. Met 43 meter is deze spinhoogwerker een gigant. De Palazzani spinhoogwerker met telescoop werkt sneller, is eenvoudiger en nauwkeuriger bedienbaar. Naast de werkhoogte van 43 meter, heb je ook een zijdelingswerkbereik van 18 meter. Hierdoor is horizontaal werken met deze spiderhoogwerker ook geen probleem. Bovendien is de hefcapaciteit van de machine 330 kg. Waardoor je met meerdere personen en gereedschap naar grote hoogte kan.

Specificaties

Merk: Palazzani
Aandrijving: hybride
Werkhoogte: 43 meter
Reikwijdte: 18 meter
Lengte spinhoogwerker: 8,52 meter
Hoogte spinhoogwerker: 2,28 meter
Afmetingen bak: 240 x 70 cm
Maximale hellingshoek: 38%
Gewicht: 10900 kg

Werkdiagram

Aan de hand van het werkdiagram, kun je in één overzicht zien tot waar de spinhoogwerker veilig kan reiken. Bij het huren van de spiderhoogwerker, adviseren wij om dit diagram door te nemen. 

Spinhoogwerker 43 meter werkdiagram

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de spinhoogwerker. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Spinhoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de spinhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Spinhoogwerker huren?

De spinhoogwerker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad