Schaarhoogwerker diesel 14 meter

Schaarhoogwerker diesel 14 meter huren? Een schaarhoogwerker op diesel werkt stabiel onder elke omstandigheid. De schaarhoogwerker is geschikt voor onverharde ondergronden. Bij bouwputten of terrein in aanleg kom je de ruwterrein hoogwerkers regelmatig tegen. De diesel schaarhoogwerker kan gemakkelijk worden ingezet bij het werken aan vlakke gevels of recht onder de werkzaamheden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

190,- / 229,90
300,- / 363,-
500,- / 605,-

100,- / 121,-

op aanvraag

Omschrijving

Schaarhoogwerker diesel 14 meter huren? Wanneer je op zoek bent naar een ruwterrein schaarhoogwerker, die tot 14 meter werkhoogte kan, dan kies je voor de schaarlift. De Genie schaarhoogwerker op diesel is uniek en heeft een werkhoogte tot 14 meter. Verder is de schaarhoogwerker geschikt om ondanks oneffenheden over het terrein te rijden. Ook met een uitgeschoven schaarlift.

Genie claimt dat de schaarhoogwerker is gebouwd om lang mee te gaan en is ideaal om de productiviteit van de bestuurder op veeleisende werkterreinen in de buitenlucht te verhogen. Bovendien heeft de schaarhoogwerker 4-wielaandrijving met positieve tractiecontrole voor uitstekende terreinvaardigheid. Daarnaast 35 % hellingsgraad voor veeleisende buitenwerkplaatsen. Ook heb je een grote werkruimte op het platform van wel bijna 4 meter.

Specificaties

Merk:                                                 Genie
Aandrijving:                                      diesel 4×4
Werkhoogte:                                    14 meter
Platform hoogte:                            12 meter
Maximale last platform:               363 kg
Lengte:                                              3,12 meter
Breedte:                                            1,75 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,74 meter
Hoogte (met railing ingeklapt):  2,08 meter
Platform afmeting:                        3,12 m x 1,6m
Platform verlening:                        1,38 meter
Draaicirkel:                                       4,6 meter
Maximale hellingshoek:                35%
Gewicht:                                            4.647 kg

Veelgestelde vragen

Dankzij de 4×4 aandrijving en de banden voor ruwterrein, is deze schaarlift ideaal voor werken op hoogte op bouwplaatsen. Desalniettemin adviseren wij altijd nog rijplaten bij de schaarhoogwerker te huren.

Je kan op een scheve ondergrond staan met de schaarhoogwerker. Met de schaarhoogwerker op diesel kun je tot een hellingshoek van 35% staan.

Met een gewicht van bijna 5 ton, kun je de schaarhoogwerker vervoeren op machinetransporters. Ook kun je GECO transportservice inzetten voor het vervoer (halen & brengen). Geef dit aan bij je reservering.

Meegeleverd

Veiligheidsharnas:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         203,30 / 245,99
Weektarief                      535,- / 647,35
Extra dagtarief               107,- / 129,47

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de schaarhoogwerker ruwterrein ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Schaarhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de 4×4 diesel schaarhoogwerker meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de ruwterrein schaarhoogwerker op te halen. Of laat de schaarhoogwerker 14 meter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede