Schaarhoogwerker diesel 14 meter

Schaarhoogwerker diesel 14 meter huren? Een schaarhoogwerker op diesel werkt stabiel onder elke omstandigheid. De schaarhoogwerker is geschikt voor onverharde ondergronden. Bij bouwputten of terrein in aanleg kom je de ruwterrein hoogwerkers regelmatig tegen. De diesel schaarhoogwerker kan gemakkelijk worden ingezet bij het werken aan vlakke gevels of recht onder de werkzaamheden.

Dankzij de 4×4 aandrijving en de banden voor ruwterrein, is deze schaarlift ideaal voor werken op hoogte op bouwplaatsen

Je kunt de schaarhoogwerker diesel huren voor klussen tot een werkhoogte van 14 meter

Met de schaarhoogwerker op diesel kun je tot een hellingshoek van 35% staan

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Schaarhoogwerker diesel 14 meter huren? Wanneer je op zoek bent naar een ruwterrein schaarhoogwerker, die tot 14 meter werkhoogte kan, dan kies je voor de schaarlift. De Genie schaarhoogwerker op diesel is uniek en heeft een werkhoogte tot 14 meter. Verder is de schaarhoogwerker geschikt om ondanks oneffenheden over het terrein te rijden. Ook met een uitgeschoven schaarlift.

Genie claimt dat de schaarhoogwerker is gebouwd om lang mee te gaan en is ideaal om de productiviteit van de bestuurder op veeleisende werkterreinen in de buitenlucht te verhogen. Bovendien heeft de schaarhoogwerker 4-wielaandrijving met positieve tractiecontrole voor uitstekende terreinvaardigheid. Daarnaast 35 % hellingsgraad voor veeleisende buitenwerkplaatsen. Ook heb je een grote werkruimte op het platform van wel bijna 4 meter.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: diesel 4×4
Werkhoogte: 14 meter
Platform hoogte: 12 meter
Maximale last platform: 363 kg
Lengte: 3,12 meter
Breedte: 1,75 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,74 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 2,08 meter
Platform afmeting: 3,12 m x 1,6m
Platform verlening: 1,38 
Draaicirkel: 4,6 meter
Maximale hellingshoek: 35%
Gewicht: 4647 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op diesel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

De schaarhoogwerker op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad