Knikarmhoogwerker accu 15 meter

Knikarmhoogwerker accu 15 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Manitou is een echte all-rounder.

Je kunt de knikarmhoogwerker huren om vervolgens op volle hoogte er mee te rijden. Dit bespaart tijd en maakt de hoogwerker uiterst efficiënt

Bovendien heeft de compacte kniktelescoophoogwerker een werkhoogte van 15 meter

Verder kun je de hoogwerker ook gebruiken voor horizontaal werk. Aangezien de reikwijdte 7,60 meter is

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker accu 15 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Bovendien kies je bij het huren van de knikarmhoogwerker accu 15 meteren voor het snel en eenvoudig uitvoeren van werkzaamheden tot een hoogte van 15 meter. De elektrische hoogwerker kan ook horizontaal gebruikt worden. De reikwijdte is namelijk 7,60 meter. Met een elektrisch aangedreven kniktelescoophoogwerker kies je voor flexibiliteit. De knikarmhoogwerker op accu 15 is geschikt voor werkzaamheden binnen maar ook buiten uitvoeren. De non-marking banden zorgen ervoor dat er geen sporen achterblijven op de werkvloer.

Specificaties

Merk: Manitou
Aandrijving: Accu 
Werkhoogte: 15 meter
Uitstrekbereik: 7,60 meter
Platform hoogte: 13 meter
Breedte hoogwerker: 150 centimeter
Hoogte hoogwerker: 197 centimeter
Hoogwerker lengte: 605 centimeter
Minimale gewicht: 6700 kg
Hefvermogen: 200 kg
Draaicirkel: 4,82 meter
Helling: 25%
Rijsnelheid: 5 km/h

Werkdiagram

In het werkdiagram staat de maximale reikwijdte van de machine. Maar ook onder welke hoek de knikarmhoogwerker het veiligst werkt. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het werkdiagram door te nemen.

Knikarmhoogwerker accu 15 meter werkdiagram

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Handleidingen

In de handleiding staat precies uitlegt hoe je de knikarmhoogwerker het veiligst kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

De knikarmhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad