Aluminium metselprofiel

Wil je een aluminium metselprofiel huren? Het aluminium metselprofiel is ideaal om te huren omdat de profielen gelamineerd en gevingerlast zijn. Hierdoor zijn de profielen vrijwel spanningsvrij. Aan de hand van de aluminium metselprofielen kun jij jouw muurtje perfect opmetselen.

Per week:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Een metselprofiel is simpelweg een houten of aluminium stijl. Die gebruikt wordt om het metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren. Het metselprofiel wordt ook wel stelprofiel genoemd.

Daarnaast wordt het profiel meestal in de juiste stand gehouden met twee schoren, twee latten die aan het profiel worden gespijkerd (als het hout is) of met aluminium schoren die in speciale gleuven passen van het profiel.

Bovendien worden metselprofielen aan het begin en einde van een constructie of muur opgesteld. Maar ook bij bredere werken ook daartussenin. Bijvoorbeeld op de plaats van de dilatatievoeg.

Tussen metselprofiel en metselwerk moet een opening van 2 cm worden vrijgehouden om de voeg af te kunnen werken, via doorstrijken of naderhand.

Specificaties

Materiaal:          aluminium
Gewicht:             ca. 1,4 kg per meter

Veelgestelde vragen

Het woord zegt het eigenlijk al. Maar een metselprofiel is geschikt om metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren.

Je betaalt een metselprofiel minimaal voor een huurperiode van 2 weken. Vaak heb je metselprofielen voor een langere tijd nodig en daarom hanteren wij deze prijs.

Meegeleverd

Metselprofiel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
2 weken:                 € 4,-                 € 5,18

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Metselprofiel huren in de buurt

Je kunt de aluminium metselprofiel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de metselprofiel op te halen. Of laat de aluminium metselprofiel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede