Telescoophoogwerker 34 meter

Telescoophoogwerker 34 meter huren? De telescoophoogwerker is ideaal om te huren omdat je met deze machine snel ergens bij komt. Of je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen? Met deze telescoophoogwerker kom je daarbij. De telescoophoogwerker is een stabiele hoogwerker onder terrein omstandigheden.

De werkhoogte van de telescoophoogwerker is 34 meter en de reikwijdte is ruim 23 meter

Bovendien heb je uitstekende grip op ruwe ondergronden dankzij de 4×4 dieselmotor en de terreinbanden

Verder kun je met de platformcapaciteit van 227 kg gemakkelijk personeel en materiaal mee naar boven nemen

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Op zoek naar een telescoophoogwerker 34 meter? Je kunt een telescoophoogwerker huren wanneer je bomen moet snoeien of lastig te bereiken kozijnen moet schilderen. Voor deze en meer klussen kun je een telescoophoogwerker huren. Daarnaast is de telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein. Want dankzij de stevige transportwielen en de zelfaandrijving is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar.

Daarnaast kies je met de huur van deze zelfrijdende telescoophoogwerker van Genie voor een zeer geschikte hoogwerker voor werkzaamheden op een ongelijk terrein. Dankzij de 4×4 dieselmotor garandeert deze hoogwerker een hoge terreinvaardigheid. Bovendien is de werkhoogte 34 meter en de reikwijdte is ruim 23 meter. Zo kan er snel en efficiënt op hoogte gewerkt worden. Verder is de platformcapaciteit is 227 kg. Waardoor er met personeel en materialen op hoogte gewerkt kan worden.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: diesel 4×4
Platformcapaciteit: 227 kg
Gewicht: 18144 kg
Platformlengte: 0,76 meter
Platformhoogte: 32 meter
Platformbreedte: 1,80 meter
Reikwijdte: 24,35 meter
Werkhoogte:  34 meter

Werkdiagram

Aan de hand van het werkdiagram, kun je in één overzicht zien tot waar de telescoophoogwerker veilig kan reiken. Bij het huren van de telescoophoogwerker, adviseren wij om dit diagram door te nemen. 

Telescoophoogwerker 34 meter werkdiagram

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de telescoophoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt. Voordat je de telescoophoogwerker gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de telescoophoogwerker. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Telescoophoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de telescoophoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Telescoophoogwerker huren?

De telescoophoogwerker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad