Knikarmhoogwerker diesel 16 meter

Knikarmhoogwerker diesel 16 meter huren? De knikarmhoogwerker op diesel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De knikarmhoogwerker of knikarmtelescoop hoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine een veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker is een stabiele knikarmhoogwerker onder terrein omstandigheden. Bovendien kan de hoogwerker op diesel tot 16 meter in de hoogte komen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

215,- / 260,15
350,- / 423,50
650,- / 786,50

130,- / 157,30

op aanvraag

Omschrijving

Knikarmhoogwerker diesel 16 meter huren? De knikhoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarentegen is de knikarmhoogwerker op diesel de oplossing voor als je werkzaamheden op grote hoogte hebt. De Manitou kniktelescoophoogwerker biedt jou een veilige en stabiele werkplek op hoogte. Het werkplatform kan een hoogte van 16 meter behalen. Deze diesel 4×4 kniktelescoophoogwerker heeft een werkplatform met een maximaal gewicht van 230 kg en een reikwijdte van ruim 8 meter. Buitenwerkzaamheden zijn zo geklaard omdat deze kniktelescoophoogwerker is voorzien van ruw terrein banden.

Specificaties

Merk:                                     Manitou
Aandrijving:                         diesel 4×4
Werkhoogte:                        16 meter
Uitstrekbereik:                    8,30 meter
Platform hoogte:                14 meter
Breedte hoogwerker:        230 centimeter
Hoogte hoogwerker:          237 centimeter
Hoogwerker lengte:           653 centimeter
Minimale gewicht:             6.160 kg
Hefvermogen:                      230 kg
Draaicirkel:                           5,94 meter
Helling:                                  45%
Rijsnelheid:                           5 km/h

Veelgestelde vragen

De hoogwerker is geschikt voor ruwterrein. Hiermee worden evenemententerreinen of bouwplaatsen bedoeld. Je gaat met gemak door gras of ietwat drassigere ondergrond. Wel adviseren wij om altijd rijplaten te huren bij de hoogwerker.

Deze diesel 4×4 kniktelescoophoogwerker heeft een werkplatform met een maximaal gewicht van 230 kg. Dit betekent bijvoorbeeld 2 personen (2×80 kg) en een gereedschapskist van 70kg.

Nee, een hoogwerkercertifcaat is niet verplicht om een hoogwerker te huren. Wel wordt gevraagd om ervaren gebruikers die veilig en verantwoord met de apparatuur overweg kunnen.

Meegeleverd

Knikarmhoogwerker 16 meter:      1 stuk
Volle dieseltank:                                1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         230,05 / 278,36
Weektarief                      695,50 / 841,56
Extra dagtarief               139,10 / 168,31

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de kniktelescoophoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Knikarmhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de diesel kniktelescoophoogwerker bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de knikarmhoogwerker 16 meter op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede