Knikarmhoogwerker diesel 16 meter

Knikarmhoogwerker diesel 16 meter huren? De knikarmhoogwerker op diesel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De knikarmhoogwerker of knikarmtelescoop hoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine een veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker is een stabiele knikarmhoogwerker onder terrein omstandigheden. Bovendien kan de hoogwerker op diesel tot 16 meter in de hoogte komen.

De kniktelescoophoogwerker biedt jou een veilige en stabiele werkplek op hoogte. Het werkplatform kan een hoogte van 16 meter behalen
Deze diesel 4×4 kniktelescoophoogwerker heeft een werkplatform met een maximaal gewicht van 230 kg

Je kunt de hoogwerker ook huren om horizontaal te gebruiken. Hierdoor kun je tot ruim 8 meter reiken 

  • Dag 225,-
  • Week 660,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker diesel 16 meter huren? De knikhoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarentegen is de knikarmhoogwerker op diesel de oplossing voor als je werkzaamheden op grote hoogte hebt. De Manitou kniktelescoophoogwerker biedt jou een veilige en stabiele werkplek op hoogte. Het werkplatform kan een hoogte van 16 meter behalen. Deze diesel 4×4 kniktelescoophoogwerker heeft een werkplatform met een maximaal gewicht van 230 kg en een reikwijdte van ruim 8 meter. Buitenwerkzaamheden zijn zo geklaard omdat deze kniktelescoophoogwerker is voorzien van ruw terrein banden.

Specificaties

Merk: Manitou
Aandrijving: diesel 4×4
Werkhoogte: 16 meter
Uitstrekbereik: 8,30 meter
Platform hoogte: 14 meter
Breedte hoogwerker: 230 centimeter
Hoogte hoogwerker: 237 centimeter
Hoogwerker lengte: 653 centimeter
Minimale gewicht: 6160 kg
Hefvermogen: 230 kg
Draaicirkel: 5,94 meter
Helling: 45%
Rijsnelheid: 5 km/h

Werkdiagram

Op het werkdiagram staat precies hoeveel lasten de hoogwerker kan verdragen. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het werkdiagram door te nemen.

Knikarmhoogwerker diesel 16 meter werkdiagram

Handleidingen

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Diesel knikarmhoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Diesel knikarmhoogwerker huren?

De knikarmhoogwerker op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad