Loopbrug 5 meter

Een loopbrug van 5 meter is handig om te huren voor het overbruggen van obstakels zoals erkers of poorten. Met de aluminium loopbrug kun je 5 meter afstand tussen rolsteigers overbruggen. De loopbrug is extra veilig door de anti-slipvloer en de schoprand.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week
4 weken

1 extra dag

excl / incl BTW

35,- / 42,35
50,- / 60,50
op aanvraag

10,- / 12,10

 

Omschrijving

Loopbruggen kunnen voor verschillende doeleinden worden verhuurd. Je kunt een loopbrug gebruiken om een steiger mee uit te breiden. Ook kun je een loopbrug gebruiken voor het werk aan bijvoorbeeld galerijen van flatgebouwen. In dit geval kun je een loopbrug huren met aan één zijde, de buitenzijde, een leuning. Er zijn steigers te huur in veel verschillende maten, maar in sommige gevallen kan het veel eenvoudiger zijn om twee rolsteigers te huren en daar een of meerdere loopbruggen tussen te plaatsen. Bijvoorbeeld als je een brug wilt creëren tussen twee verschillende steigers, zodat werkers niet helemaal naar beneden, en daarna weer helemaal omhoog moeten klimmen. De loopbruggen zijn te huur met leuningen aan beide zijden of juist aan een enkele zijde. Er zijn loopbruggen in verschillende maten.

Specificaties

Lengte:                        500 cm
Breedte:                         60 cm
Belasting:                  70 kg/m²
Totaal belasting:    250 kg bij gelijke verdeling

Veelgestelde vragen

Je kan een loopbrug tussen twee stevige objecten plaatsen om een platform te creëren. Bijvoorbeeld een loopbrug tussen twee steigers in.

Het is belangrijk dat je deze lange loopbrug veilig gebruikt. Vraag daarom onze professionele collega’s om raad en advies. Wij denken graag mee zodat je de loopbrug veilig kunt gebruiken in jouw situatie.

Meegeleverd

Loopbrug:               1 stuk

Optioneel

Gehoorbescherming
Handschoenen
Veiligheidsbril

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         37,45 / 45,31
Weektarief                      53,50 / 64,74
Extra dagtarief               10,70 / 12,95

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de loopbrug ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag. 

Handleiding

Loopbrug huren in de buurt

Je kunt de loopbrug 5 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de loopbrug op te halen. Of laat de loopbrug 500 cm bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede