Loopbrug 3 meter

Een loopbrug van 3 meter is ideaal om te huren voor het overbruggen van obstakels zoals erkers of poorten. Met de aluminium loopbrug kun je 3 meter afstand tussen rolsteigers overbruggen. De loopbrug is extra veilig door de anti-slipvloer en de schoprand

Hoge belasting per vierkante meter loopbrug

Tweezijdig bruikbaar middels dubbele klauwen met opwaaibeveiliging

De loopbruggen zijn voorzien van anti-slipvloeren en zijn geschikt voor het steigermateriaal

  • Dag 28,-
  • Week 40,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Loopbruggen kunnen voor verschillende doeleinden worden verhuurd. Je kunt een loopbrug gebruiken om een steiger mee uit te breiden. Ook kun je een loopbrug gebruiken voor het werk aan bijvoorbeeld galerijen van flatgebouwen. In dit geval kun je een loopbrug huren met aan één zijde, de buitenzijde, een leuning.

Er zijn steigers te huur in veel verschillende maten, maar in sommige gevallen kan het veel eenvoudiger zijn om twee rolsteigers te huren en daar een of meerdere loopbruggen tussen te plaatsen. Bijvoorbeeld als je een brug wilt creëren tussen twee verschillende steigers, zodat werkers niet helemaal naar beneden, en daarna weer helemaal omhoog moeten klimmen. De loopbruggen zijn te huur met leuningen aan beide zijden of juist aan een enkele zijde. Er zijn loopbruggen in verschillende maten.

Specificaties

Lengte: 300 centimeter
Breedte:  60 centimeter
Belasting:  300 kg/m²
Totaal belasting:  730 kg bij gelijkmatige verdeling

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de loopbrug gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Loopbrug 3 meter huren?

Het is tevens mogelijk om het gereedschap te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Loopbrug 3 meter huren?

De Loopbrug 3 meter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00