Bradapparaat

Het bradapparaat is ideaal om te huren voor afwerk werkzaamheden zoals het aanbrengen van spijkers in plinten en kozijnen. De bradmachine heeft een laag geluidsniveau en een comfortabel handvat. Ook is het mogelijk om de slagdiepte in te stellen. Hiermee wordt voorkomen dat de spijker te diep wordt geslagen en het materiaal beschadigt. Dit multi-inzetbare handgereedschap is onder ander geschikt voor lijstwerk en de afwerking van meubelversiering en glaslatten. Zoals je van Bosch gewend bent! Lichtgewicht en sterk. Ook kun je dus de diepte instellen en olievrij waardoor er geen vlekken komen op het werkstuk!

Het bradapparaat heeft een slanke constructie voor precieze positionering aan het bevestigingspunt
Geen leeg schot door het Wood Protection System van Bosch
Compacte toestelvorm van het bradapparaat maakt werken ook op moeilijk toegankelijke plaatsen mogelijk
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bradapparaat huren? Met de tacker schiet je eenvoudig spijkers of nietjes in materiaal. Een bradapparaat is één van de meest gebruikte tackers op luchtdruk. Met behulp van een compressor schieten tackers op lucht eenvoudig spijkers of nieten in het te bevestigen materiaal.

In principe is een tacker een soort nietmachine, maar dan krachtiger. Ze worden gebruikt voor hetzelfde doel: (verschillende) materialen aan elkaar bevestigen. Het verschil tussen de twee is dat een nietmachine de pootjes van het nietje ombuigt, waar een tacker dat niet doet. De nieten van een tacker gaan volledig het materiaal in. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe lang je nieten moeten zijn; je wilt immers niet dat de nieten er aan de andere kant van het materiaal uit komen. Kijk daarom altijd naar de grootte van de nieten/spijkers en of deze ook in jouw apparaat passen. Ook worden tackers vaak gebruikt voor het schieten van nagels.

Specificaties

Gewicht: 1,14 kg
Hoogte: 25,1 cm
Lengte: 26 cm
Breedte: 6 cm
Inslagsysteem: enkele inslag en contactinslag
Spijkerlengte:  13-50 mm
Spijkerdiameter:  Ø1,2 mm
Spijkertype:  spijker met platte kop
Werkdruk:  4-8 bar
Geluidsdrukniveau:  91

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je het bradapparaat gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Bradapparaat huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het bradapparaat te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Bradapparaat huren?

Het bradapparaat kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad