Bradapparaat

Het bradapparaat is ideaal om te huren voor afwerk werkzaamheden zoals het aanbrengen van spijkers in plinten en kozijnen.  Met de tacker schiet je eenvoudig spijkers of nietjes in materiaal.

Per dag:
14,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          35,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De bradmachine heeft een laag geluidsniveau en een comfortabel handvat. Ook is het mogelijk om de slagdiepte in te stellen. Hiermee wordt voorkomen dat de spijker te diep wordt geslagen en het materiaal beschadigt.

Dit multi-inzetbare handgereedschap is onder ander geschikt voor lijstwerk en de afwerking van meubelversiering en glaslatten. Zoals je van Bosch gewend bent! Lichtgewicht en sterk. Ook kun je dus de diepte instellen en olievrij waardoor er geen vlekken komen op het werkstuk!

Een bradapparaat is één van de meest gebruikte tackers op luchtdruk. Met behulp van een compressor schieten tackers op lucht eenvoudig spijkers of nieten in het te bevestigen materiaal.

In principe is een tacker een soort nietmachine, maar dan krachtiger. Ze worden gebruikt voor hetzelfde doel: (verschillende) materialen aan elkaar bevestigen.

Het verschil tussen de twee is dat een nietmachine de pootjes van het nietje ombuigt, waar een tacker dat niet doet. De nieten van een tacker gaan volledig het materiaal in. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe lang je nieten moeten zijn; je wilt immers niet dat de nieten er aan de andere kant van het materiaal uit komen.

Kijk daarom altijd naar de grootte van de nieten/spijkers en of deze ook in jouw apparaat passen. Ook worden tackers vaak gebruikt voor het schieten van nagels.

Specificaties

Gewicht:               1,14 kg
Hoogte:                 25,1 cm
Lengte:                  26 cm
Breedte:                 6 cm
Inslagsysteem:    enkele inslag en contactinslag
Spijkerlengte:      13-50 mm
Spijkerdiameter:  Ø1,2 mm
Spijkertype:          spijker met platte kop
Werkdruk:            4-8 bar

Veelgestelde vragen

Dankzij het beveiligingssysteem van Bosch, kan het bradappraat geen schot afvuren wanneer er een leeg magazijn is.

Nee, omdat de lengtes van de spijkers kunnen variëren, kunnen wij geen standaard nietjes mee geven. Daarom kun je deze los kopen bij GECO als je een schiethamer komt huren.

Meegeleverd

Bradapparaat:               1 stuk

Optioneel

Spijkers
Luchtslangen
Compressor

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 14,-                € 18,13
Per week:             € 35,-                € 45,32

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Bradapparaat huren in de buurt

Je kunt het bradapparaat bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om het bradapparaat op te halen. Of laat het bradapparaat bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede