Schaarhoogwerker diesel 18 meter

Schaarhoogwerker diesel 18 meter huren? Een schaarhoogwerker op diesel werkt stabiel onder elke omstandigheid. De schaarhoogwerker is geschikt voor onverharde ondergronden. Bij bouwputten of terrein in aanleg kom je de ruwterrein hoogwerkers regelmatig tegen. De diesel schaarhoogwerker kan gemakkelijk worden ingezet bij het werken aan vlakke gevels of recht onder de werkzaamheden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

295,- / 356,95
500,- / 605,-
600,- / 726,-

120,- / 145,20

op aanvraag

Omschrijving

Schaarhoogwerker diesel 18 meter huren? De Genie ruwterrein diesel schaarhoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 18.15 meter. Bovendien is de hefcapaciteit van deze veel gehuurde hoogwerker met 680 kg ruim voldoende om met een aantal mensen op het hefplatform te kunnen werken. Het gewicht bedrijfsklaar van deze 4 wiel aangedreven schaarhoogwerker bedraagt 7537 kg.

Daarnaast is de diesel aangedreven schaarhoogwerker een gebruiksvriendelijke hoogwerker. En dit meet een werkhoogte van ruim 18 meter. Het platform van 1.83 x 6.57 meter is uitschuifbaar aan twee kanten en heeft dus een grote capaciteit. Het ruime uitschuifbare platform en de grote capaciteit maken deze hoogwerker een functionele machine. Kortom, deze 4×4 schaarhoogwerker is voorzien van ruw terrein banden waardoor deze hoogwerker geschikt is voor het uitvoeren van werkzaamheden op verharde buitenterreinen.

Specificaties

Merk:                                                     Genie
Aandrijving:                                          diesel 4×4
Werkhoogte:                                        18,15 meter
Platform hoogte:                                16,15 meter
Maximale last platform:                    680 kg
Lengte:                                                   4,88 meter
Breedte:                                                 2,36 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt):      3,15 meter
Hoogte (met railing ingeklapt):        2,47 meter
Platform afmeting:                              5,88m x 2,36m
Platform verlening:                              0,69 m
Draaicirkel:                                             5,33 meter
Maximale hellingshoek:                      40%
Gewicht:                                                  7.515 kg

Veelgestelde vragen

Dit komt door de zogenaamde schaafstand. Het pothole systeem of kuil inrijbeveiliging zijn dan nog niet volledig uitgeklapt. Verrijd de schaarhoogwerker dan naar een stabiele, vlakke en schone ondergrond.

Deze specifieke schaarhoogwerker heeft een werkplatform waar maximaal 680 kg op kan. Stel een persoon weegt gemiddeld 80 kg, dan past er 8.5 persoon op.

Ja, als de schaarhoogwerker volledig is uitgeschoven, kan er mee gereden worde. Dit is veilig en biedt tegelijkertijd veel voordelen.

Meegeleverd

Schaarhoogwerker diesel 18 meter:     1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         315,65 / 381,94
Weektarief                      642,- / 776,82
Extra dagtarief               128,40 / 155,36

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de schaarhoogwerker ruwterrein ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Schaarhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de schaarhoogwerker op diesel 18 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de schaarhoogwerker op te halen. Of laat de schaarhoogwerker 18 meter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede