Schaarhoogwerker accu compact 8 meter

Schaarhoogwerker accu compact 8 meter huren? De schaarhoogwerker is een ideale hoogwerker om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische en zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt er voor dat de schaarhoogwerker op accu een stabiele en veilige werkplek op hoogte is. Daarnaast beschikt de accu schaarhoogwerker over non- marking banden waardoor er geen sporen worden achtergelaten op de vloer. Deze elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

De schaarhoogwerker is compact en zeer wendbaar. De schaarlift past door de meeste deuren 

Daarnaast kun je met de elektrische schaarhoogwerker tot wel 8 meter werken

Je kunt de schaarhoogwerker op accu eenvoudig vervoeren met een machinetransporter

  • Dag 80,-
  • Week 180,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een compacte schaarhoogwerker 8 meter op accu huren? De schaarhoogwerkers op accu zijn compact en hebben een groot platform. Waardoor er veel werkruimte op hoogte is. Kenmerkend voor de accu schaarlift is de elektrische aandrijving, rijden op hoogte en het hoge hefvermogen. De elektrische schaarlift is zeer geschikt voor binnenwerk

Met deze elektrische schaarhoogwerker kun je een werkhoogte van bijna 8 meter halen. Uitermate geschikt voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld het plafond of dak. Met het uitschuifbare platform kun je efficiënt werken in krappe ruimtes. Bovendien is de compacte schaarhoogwerker ingeschoven minder dan 2 meter hoog en past hiermee makkelijk door een deuropening. De banden zijn non-marking, wat betekent dat ze geen strepen achterlaten op de vloer. Ideaal dus voor binnen.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: elektrisch
Werkhoogte: 7,80 meter
Platform hoogte: 5,80 meter
Maximale last platform: 227 kg
Lengte: 1,75 meter
Breedte: 0,82 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,11 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,75 meter
Platform afmeting: 1,63m x 0,74m
Platform verlening: 0,91 m
Draaicirkel: 1,55 meter
Maximale hellingshoek: 25%
Gewicht: 1498 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op accu te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

De schaarhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad