Knikarmhoogwerker diesel 28 meter

Knikarmhoogwerker diesel 28 meter huren? De knikarmhoogwerker op diesel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De knikarmhoogwerker of knikarmtelescoop hoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine een veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker is een stabiele knikarmhoogwerker onder terrein omstandigheden. Bovendien kan de hoogwerker op diesel tot 28 meter in de hoogte komen.

Door de kniktelescoophoogwerker te huren kun je horizontaal een afstand van 17 meter overbruggen

Verder heb je met de 4×4 diesel hoogwerker een werkhoogte van bijna 28 meter

De knikarmhoogwerker op diesel is ontworpen voor ruwe terrein omstandigheden
  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een knikarmhoogwerker op diesel 28 meter huren? De knikhoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast huur je met de knikarmhoogwerker diesel een 4×4 kniktelescoophoogwerker met een maximale werkhoogte van bijna 28 meter. Bovendien kun je horizontaal een afstand van 17 meter overbruggen. Met 340 kg aan platformcapaciteit behoort deze kniktelescoophoogwerker tot een van de krachtigste. De Skyjack hoogwerker leent zich uitstekend voor werkzaamheden buiten. De ruw terrein banden zijn geschikt voor elke ondergrond.

Specificaties

Merk: Skyjack
Aandrijving: diesel 4×4
Werkhoogte: 27,74 meter
Uitstrekbereik: 17,07 meter
Platform hoogte: 25,91 meter
Breedte hoogwerker: 249 centimeter
Hoogte hoogwerker: 267 centimeter
Hoogwerker lengte: 1100 centimeter
Minimale gewicht: 16965 kg
Hefvermogen: 340 kg
Draaicirkel: 5,94 meter
Helling: 45%
Rijsnelheid: 4,8 km/h

Werkdiagram

Op het werkdiagram staat precies hoeveel lasten de hoogwerker kan verdragen. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het werkdiagram door te nemen.

Knikarmhoogwerker diesel 28 meter werkdiagram

Handleidingen

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Diesel knikarmhoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Diesel knikarmhoogwerker huren?

De knikarmhoogwerker op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad