Knikarmhoogwerker diesel 28 meter

Knikarmhoogwerker diesel 28 meter huren? De knikarmhoogwerker op diesel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De knikarmhoogwerker of knikarmtelescoop hoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine een veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker is een stabiele knikarmhoogwerker onder terrein omstandigheden. Bovendien kan de hoogwerker op diesel tot 28 meter in de hoogte komen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

580,- / 701,80
1.160,- / 1.403,60

232,- / 280,72

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een knikarmhoogwerker op diesel 28 meter huren? De knikhoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast huur je met de knikarmhoogwerker diesel een 4×4 kniktelescoophoogwerker met een maximale werkhoogte van bijna 28 meter. Bovendien kun je horizontaal een afstand van 17 meter overbruggen. Met 340 kg aan platformcapaciteit behoort deze kniktelescoophoogwerker tot een van de krachtigste. De Skyjack hoogwerker leent zich uitstekend voor werkzaamheden buiten. De ruw terrein banden zijn geschikt voor elke ondergrond.

Specificaties

Merk:                                       Skyjack
Aandrijving:                            diesel 4×4
Werkhoogte:                          27,74 meter
Uitstrekbereik:                      17,07 meter
Platform hoogte:                  25,91 meter
Breedte hoogwerker:          249 centimeter
Hoogte hoogwerker:            267 centimeter
Hoogwerker lengte:             1.100 centimeter
Minimale gewicht:                16.965 kg
Hefvermogen:                        340 kg
Draaicirkel:                             5,94 meter
Helling:                                     45%
Rijsnelheid:                              4,8 km/h

Veelgestelde vragen

In de knikarmhoogwerker zit een krachtige 4 cilinder. Genaamd de Deutz TD2.9L4 diesel motor.

Nee, het is niet toegestaan om de knikarmhoogwerker diesel 28 meter zelf over de openbare weg te verplaatsen. Deze dient per vrachtwagen getransporteerd te worden. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Nee, een certificaat is niet verplicht. Het is een middel dat mogelijk kan aantonen dat je bekwaam bent om de hoogwerker te besturen. Maar dit is niet verplicht.

Meegeleverd

Knikarmhoogwerker 28 meter:      1 stuk
Volle dieseltank:                                1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         620,60 / 750,93
Weektarief                      1.241,20 / 1.501,85
Extra dagtarief               248,24 / 300,37

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de kniktelescoop hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Knikarmhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de knikarmhoogwerker diesel 28 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de knikarmhoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede