Knikarmhoogwerker diesel 21 meter

Knikarmhoogwerker diesel 21 meter huren? De knikarmhoogwerker op diesel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De knikarmhoogwerker of knikarmtelescoop hoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine een veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker is een stabiele knikarmhoogwerker onder terrein omstandigheden. Bovendien kan de hoogwerker op diesel tot 21 meter in de hoogte komen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

300,- / 363,-
525,- / 635,25
950,- / 1.149,50

190,- / 229,90

op aanvraag

Omschrijving

Knikarmhoogwerker diesel 21 meter huren? De knikhoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast combineer je de zelfrijdende hoogwerker met een handige knikarm. Bovendien kun je op ruwterrein uitstekend uit de voeten met deze 4×4 aangedreven hoogwerker. Door de knikarmhoogwerker kun je een werkhoogte van 20.70 meter bereiken. Maar ook zelfs een zijdelings bereik van 12.60 meter. Verder weegt de machine 6.220 kg en heeft een hef capaciteit van 225 kg.

Specificaties

Merk:                                    Niftylift
Aandrijving:                        diesel 4×4
Werkhoogte:                       20,70 meter
Uitstrekbereik:                   12,60 meter
Platform hoogte:               18,70 meter
Breedte hoogwerker:        227 centimeter
Hoogte hoogwerker:         215 centimeter
Hoogwerker lengte:          665 centimeter
Minimale gewicht:             6.220 kg
Hefvermogen:                     225 kg
Draaicirkel:                          4 meter
Helling:                                 30%
Rijsnelheid:                          4,5 km/h

Veelgestelde vragen

Ja, dit is een 4×4 diesel hoogwerker geschikt voor ruwterrein. Je kan er mee over grasvelden zoals bij evenementen. Maar ook over bouwputten. Desalniettemin adviseren wij altijd om rijplaten erbij te huren om verzakking te voorkomen.

Controleer of het console uit de bakbediening er goed zit ingeklikt. Deze is gekoppeld aan een sensor en als deze niet juist gemonteerd is, dan zal de bakbediening het niet doen.

De minimale leeftijd om een knikarmhoogwerker te bedienen en huren, is 18 jaar.

Meegeleverd

Knikarmhoogwerker 21 meter:    1 stuk
Volle diesel tank:                            1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         321,00 / 388,41
Weektarief                      1.016,50 / 1.229,97
Extra dagtarief               203,30 / 245,99

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de kniktelescoop hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Knikarmhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de knikarmhoogwerker diesel 21 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de ruwterrein hoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker  op diesel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede