Heftruck op accu 5 ton

Heftruck op accu 5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR en eventuele kosten voor slijtage, verbruik, brandstof, schoonmaak en transport. Voor meer informatie zie huurregels onderaan de pagina

Periode

1 dag
1 week
4 weken+
1 extra dag*

*na 1e week, zie huurregels

excl / incl BTW

240,- / 290,40
680,- / 822,80
Op aanvraag
136,- / 164,56

Omschrijving

Met het huren van deze heftruck op accu 5 ton kies jij voor het verzetten en transporteren van zware lasten zonder uitlaatgassen en lawaai. Want de machine is namelijk voorzien van een energiezuinige elektromotor en realiseert een hefvermogen van 5000 kg. De 5  ton elektro heftruck is voorzien van non-marking banden.

Bovendien geeft de werkcabine jou voldoende zicht en biedt de apparatuur die je nodig hebt om efficiënt aan de slag te kunnen. Daarnaast kun je de elektrische heftruck zowel binnen als buiten gebruiken. Ondanks het grote hefvermogen, zijn de afmetingen van de heftruck nog redelijk compact. Hierdoor profiteer je van een grote wendbaarheid. Zodat je ook binnen in smalle ruimtes, grote lasten kunt heffen.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           elektro
Cabine:                   open
Hefcapaciteit:      5000 kg
Hefhoogte:            4,50 / 6 meter
Eigen gewicht:     7.500 kg

Veelgestelde vragen

Dit verschilt per heftruck. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 8 tot 12 uur om de batterijen van de heftruck volledig op te laden. Wij zorgen in ieder geval ervoor dat als je een heftruck wil huren bij ons, dat ze volledig zijn opgeladen.

De batterij voltage van de heftruck is 80 Volt. De nominale capaciteit 840/930 Ah. 

Je kunt deze elektrische heftruck het beste vervoeren met de transportservice van GECO. Dit vindt plaats dan met de vrachtwagen. Geef dit aan bij je reservering.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Handleiding

Huurregels

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagprijs                            € 256,80 / 310,73
Weekprijs                         € 727,60 / 880,40
Extra dag*                        € 145,52 / 176,08
*zie huurperiode hieronder

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Accu
Vol mee = vol retour.
Onze machines die op accu werken, worden verhuurd met een volle accu. Bij retournering verwachten wij dat de accu’s van de betreffende machines volledig opgeladen zijn. Bij retourneren met (gedeeltelijke) leegstand brengen wij mogelijk extra kosten in rekening. 

Transport
Wij kunnen de heftruck tegen vergoeding bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport zijn afhankelijk van de reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en/of opgehaald wilt hebben. Wil je de transportkosten weten, neem dan contact met ons op.

Schoonmaakkosten
Schoon mee = schoon retour.
Wij zijn zuinig op ons materieel. Je krijgt het dan ook schoon mee.
Wij verwachten dat het ook weer in dezelfde schone staat retour komt.
Is dat niet het geval, dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Dit berekenen wij op basis van de hoeveelheid tijd die wij nodig hebben om het
materieel weer schoon te krijgen.

Huurperiode

 • Dag
  De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur of 8 draaiuren.
 • Weekend
  Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend (uiterlijk) 08.00 uur*. De huurprijs voor een weekend is gelijk aan een dagprijs.  De Weekendprijs komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden en/of 8 draaiuren worden overschreden. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
  *Mits die dag niet verhuurd.
 • Week
  Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur of 40 draaiuren.
  Wanneer de huurprijs bij meerdere dagen boven de weekprijs uitkomt, dan betaal je automatisch de weekprijs. 
 • Extra dag
  Huur je langer dan één week, dan betaal je in de meeste gevallen per extra dag een evenredig deel van de weekprijs.
  Bij materieel dat alleen per week verhuurd wordt (hierbij wordt op de productpagina alleen de weekprijs vermeld), betaal je bij extra dagen huur de weekprijs. 

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische heftruck op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede