Heftruck op accu 5 ton

Heftruck op accu 5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Met het huren van deze heftruck op accu 5 ton kies jij voor het verzetten en transporteren van zware lasten zonder uitlaatgassen en lawaai. Want de machine is namelijk voorzien van een energiezuinige elektromotor en realiseert een hefvermogen van 5000 kg. De 5  ton elektro heftruck is voorzien van non-marking banden.

Bovendien geeft de werkcabine jou voldoende zicht en biedt de apparatuur die je nodig hebt om efficiënt aan de slag te kunnen. Daarnaast kun je de elektrische heftruck zowel binnen als buiten gebruiken. Ondanks het grote hefvermogen, zijn de afmetingen van de heftruck nog redelijk compact. Hierdoor profiteer je van een grote wendbaarheid. Zodat je ook binnen in smalle ruimtes, grote lasten kunt heffen.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           elektro
Cabine:                   open
Hefcapaciteit:      5000 kg
Hefhoogte:            4,50 / 6 meter
Eigen gewicht:     7.500 kg

Veelgestelde vragen

Dit verschilt per heftruck. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 8 tot 12 uur om de batterijen van de heftruck volledig op te laden. Wij zorgen in ieder geval ervoor dat als je een heftruck wil huren bij ons, dat ze volledig zijn opgeladen.

De batterij voltage van de heftruck is 80 Volt. De nominale capaciteit 840/930 Ah. 

Je kunt deze elektrische heftruck het beste vervoeren met de transportservice van GECO. Dit vindt plaats dan met de vrachtwagen. Geef dit aan bij je reservering.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                     incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag
4 weken:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische heftruck op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede