Heftruck op accu 5 ton

Heftruck op accu 5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

240,- / 290,40
680,- / 822,80
Op aanvraag

136,- / 164,56

Omschrijving

Met het huren van deze heftruck op accu 5 ton kies jij voor het verzetten en transporteren van zware lasten zonder uitlaatgassen en lawaai. Want de machine is namelijk voorzien van een energiezuinige elektromotor en realiseert een hefvermogen van 5000 kg. De 5  ton elektro heftruck is voorzien van non-marking banden.

Bovendien geeft de werkcabine jou voldoende zicht en biedt de apparatuur die je nodig hebt om efficiënt aan de slag te kunnen. Daarnaast kun je de elektrische heftruck zowel binnen als buiten gebruiken. Ondanks het grote hefvermogen, zijn de afmetingen van de heftruck nog redelijk compact. Hierdoor profiteer je van een grote wendbaarheid. Zodat je ook binnen in smalle ruimtes, grote lasten kunt heffen.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           elektro
Cabine:                   open
Hefcapaciteit:      5000 kg
Hefhoogte:            4,50 / 6 meter
Eigen gewicht:     7.500 kg

Veelgestelde vragen

Dit verschilt per heftruck. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 8 tot 12 uur om de batterijen van de heftruck volledig op te laden. Wij zorgen in ieder geval ervoor dat als je een heftruck wil huren bij ons, dat ze volledig zijn opgeladen.

De batterij voltage van de heftruck is 80 Volt. De nominale capaciteit 840/930 Ah. 

Je kunt deze elektrische heftruck het beste vervoeren met de transportservice van GECO. Dit vindt plaats dan met de vrachtwagen. Geef dit aan bij je reservering.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 256,80 / 310,73
Weektarief                      € 727,60 / 880,40
Extra dagtarief              € 145,52 / 176,08

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische heftruck op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede