Heftruck op accu 3,5 ton

Heftruck op accu 3,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Verplaats snel en veilig zwaar materieel met het huren van deze elektrische heftruck. Het hefvermogen bedraagt 3500 kg

De heftruck is erg geschikt voor binnen gebruik doordat er geen uitlaatgassen en geluidsoverlast veroorzaakt wordt

De heftruck op accu is uitstekend buiten inzetbaar maar de elektro heftruck is ook geschikt voor binnengebruik

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Heftruck op accu 3,5 ton huren? Een elektrische heftruck huur je voor extra capaciteit en hefvermogen bij jouw klus. De heftrucks op accu zijn ideaal om te huren voor het gebruik binnen. Dit vanwege de 0% uitstoot. Maar ook doordat de heftrucks stil zijn en gebruikt kunnen worden voor smalle paden.

Bovendien gaat heftruck voor jou de oplossing bieden voor zowel horizontale en verticale transport van zware lasten. De machine maakt hiervoor een hefvermogen mogelijk van 3500 kg. Doordat de heftruck voorzien is van een elektromotor worden er geen uitlaatgassen geproduceerd en is de machine stil in gebruik. Dit maakt het toestel uitstekend om naast buitengebruik, ook in te zetten voor binnengebruik. De werkcabine biedt voor jou het gemak om efficiënt te kunnen werken. Zo biedt de cabine voldoende zicht en de apparatuur voor een soepele bediening.

Specificaties

Merk: Yale
Aandrijving: elektro
Cabine: open
Hefcapaciteit: 3500 kg
Hefhoogte: 3 / 6 meter m
Eigen gewicht: 5.000 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de elektrische heftruck. Voordat je de heftruck op accu gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Heftruck op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de elektrische heftruck te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Heftruck op accu huren?

De heftruck op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad