Heftruck op accu 3,5 ton

Heftruck op accu 3,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

130,- / 157,30
375,- / 453,75
Op aanvraag

75,- / 90,75

Omschrijving

Heftruck op accu 3,5 ton huren? Een elektrische heftruck huur je voor extra capaciteit en hefvermogen bij jouw klus. De heftrucks op accu zijn ideaal om te huren voor het gebruik binnen. Dit vanwege de 0% uitstoot. Maar ook doordat de heftrucks stil zijn en gebruikt kunnen worden voor smalle paden.

Bovendien gaat heftruck voor jou de oplossing bieden voor zowel horizontale en verticale transport van zware lasten. De machine maakt hiervoor een hefvermogen mogelijk van 3500 kg. Doordat de heftruck voorzien is van een elektromotor worden er geen uitlaatgassen geproduceerd en is de machine stil in gebruik. Dit maakt het toestel uitstekend om naast buitengebruik, ook in te zetten voor binnengebruik. De werkcabine biedt voor jou het gemak om efficiënt te kunnen werken. Zo biedt de cabine voldoende zicht en de apparatuur voor een soepele bediening.

Specificaties

Merk:                         Yale
Aandrijving:             elektro
Cabine:                      open
Hefcapaciteit:         3500 kg
Hefhoogte:                3 / 6 meter  
Eigen gewicht:         5.000 kg

Veelgestelde vragen

Ja zeker, werkgevers zijn verplicht een heftruck te laten keuren. Mocht je zelf een heftruck hebben: je kan bij GECO Service de heftruck keuren.

Het eigen gewicht van deze Yale elektrische heftruck is 5.000 kg. Het eigen gewicht is een ander gegeven dan het maximale hef- vermogen of capaciteit. Want de maximale hefcapaciteit is 3.500 kg.

Ja! De heftruck is erg geschikt voor binnen gebruik doordat er geen uitlaatgassen en geluidsoverlast veroorzaakt wordt.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 139,10 / 168,31
Weektarief                      € 401,25 / 485,51
Extra dagtarief              € 80,25 / 97,10

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op accu 3,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische vorkheftruck op te halen. Of laat de elektro heftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede