Heftruck op accu 3,5 ton

Heftruck op accu 3,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Heftruck op accu 3,5 ton huren? Een elektrische heftruck huur je voor extra capaciteit en hefvermogen bij jouw klus. De heftrucks op accu zijn ideaal om te huren voor het gebruik binnen. Dit vanwege de 0% uitstoot. Maar ook doordat de heftrucks stil zijn en gebruikt kunnen worden voor smalle paden.

Bovendien gaat heftruck voor jou de oplossing bieden voor zowel horizontale en verticale transport van zware lasten. De machine maakt hiervoor een hefvermogen mogelijk van 3500 kg. Doordat de heftruck voorzien is van een elektromotor worden er geen uitlaatgassen geproduceerd en is de machine stil in gebruik. Dit maakt het toestel uitstekend om naast buitengebruik, ook in te zetten voor binnengebruik. De werkcabine biedt voor jou het gemak om efficiënt te kunnen werken. Zo biedt de cabine voldoende zicht en de apparatuur voor een soepele bediening.

Specificaties

Merk:                         Yale
Aandrijving:             elektro
Cabine:                      open
Hefcapaciteit:         3500 kg
Hefhoogte:                3 / 6 meter  
Eigen gewicht:         5.000 kg

Veelgestelde vragen

Ja zeker, werkgevers zijn verplicht een heftruck te laten keuren. Mocht je zelf een heftruck hebben: je kan bij GECO Service de heftruck keuren.

Het eigen gewicht van deze Yale elektrische heftruck is 5.000 kg. Het eigen gewicht is een ander gegeven dan het maximale hef- vermogen of capaciteit. Want de maximale hefcapaciteit is 3.500 kg.

Ja! De heftruck is erg geschikt voor binnen gebruik doordat er geen uitlaatgassen en geluidsoverlast veroorzaakt wordt.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                   incl. SRR en BTW
Per dag:                  op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op accu 3,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische vorkheftruck op te halen. Of laat de elektro heftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede