Heftruck op accu 2,5 ton

Heftruck op accu 2,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Per dag:
op aanvraag 

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Heftruck op accu 2 ton huren? Een elektrische heftruck huur je voor extra capaciteit en hefvermogen bij jouw klus. De heftrucks op accu zijn ideaal om te huren voor het gebruik binnen. Dit vanwege de 0% uitstoot. Maar ook doordat de heftrucks stil zijn en gebruikt kunnen worden voor smalle paden.

Bovendien is deze ergonomisch geavanceerde vorkheftruck met 3 wielen biedt een combinatie van hoge prestaties en energie-efficiëntie. Waardoor de heftruck op accu geschikt is voor middelzware tot zware toepassingen. Dankzij het compacte ontwerp van de elektrische vorkheftruck met contragewicht kunnen deze trucks worden gebruikt in de smalste gangpaden. Verder hebben deze vorkheftrucks de beste wendbaarheid in deze klasse.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           elektro
Cabine:                    open
Hefcapaciteit:        2500 kg
Hefhoogte:              3 / 6 meter
Eigen gewicht:       4.500 kg

Veelgestelde vragen

Nee, je mag met deze heftruck niet over de weg. Het is niet toegestaan om met dit model over de openbare weg te manoeuvreren. 

Deze heftruck komt het beste tot zijn recht in een binnen omgeving. Dus denk aan een bedrijfshal of magazijn. De elektro heftruck is erg geschikt voor binnen gebruik doordat er geen uitlaatgassen en geluidsoverlast veroorzaakt wordt.

Mocht je tussen locaties moeten wisselen? Dan raden wij aan gebruik te maken van de transportservice van GECO. Je kan dit ook aangeven bij je reservering. Dan halen en brengen wij de elektrische heftruck.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag
4 weken:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Heftruck op accu huren in de buurt

Je kunt de elektrische heftruck bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de heftruck op accu 2,5 ton op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede