Heftruck op accu 2,5 ton

Heftruck op accu 2,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

120,- / 145,20
350,- / 423,50
Op aanvraag

70,- / 84,70

Omschrijving

Heftruck op accu 2 ton huren? Een elektrische heftruck huur je voor extra capaciteit en hefvermogen bij jouw klus. De heftrucks op accu zijn ideaal om te huren voor het gebruik binnen. Dit vanwege de 0% uitstoot. Maar ook doordat de heftrucks stil zijn en gebruikt kunnen worden voor smalle paden.

Bovendien is deze ergonomisch geavanceerde vorkheftruck met 3 wielen biedt een combinatie van hoge prestaties en energie-efficiëntie. Waardoor de heftruck op accu geschikt is voor middelzware tot zware toepassingen. Dankzij het compacte ontwerp van de elektrische vorkheftruck met contragewicht kunnen deze trucks worden gebruikt in de smalste gangpaden. Verder hebben deze vorkheftrucks de beste wendbaarheid in deze klasse.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           elektro
Cabine:                    open
Hefcapaciteit:        2500 kg
Hefhoogte:              3 / 6 meter
Eigen gewicht:       4.500 kg

Veelgestelde vragen

Nee, je mag met deze heftruck niet over de weg. Het is niet toegestaan om met dit model over de openbare weg te manoeuvreren. 

Deze heftruck komt het beste tot zijn recht in een binnen omgeving. Dus denk aan een bedrijfshal of magazijn. De elektro heftruck is erg geschikt voor binnen gebruik doordat er geen uitlaatgassen en geluidsoverlast veroorzaakt wordt.

Mocht je tussen locaties moeten wisselen? Dan raden wij aan gebruik te maken van de transportservice van GECO. Je kan dit ook aangeven bij je reservering. Dan halen en brengen wij de elektrische heftruck.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 128,40 / 155,36
Weektarief                      € 374,50 / 453,15
Extra dagtarief              € 74,90 / 90,63

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Heftruck op accu huren in de buurt

Je kunt de elektrische heftruck bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de heftruck op accu 2,5 ton op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede