Accu Hoogsnoeier Kettingzaag

Wil je een accu hoogsnoeier kettingzaag  huren? De accu hoogsnoeier kettingzaag  of stokzaag is ideaal om te huren voor het afzagen of snoeien van takken bovenin bomen. Je hebt met deze hoogsnoeier vaak daarom geen ladder nodig. Hierdoor kun je wel op een gecontroleerde, veilige manier snoeien op hoogte. Bovendien kun je deze stokzaag gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          60,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Accu Hoogsnoeier Kettingzaag huren? Veilig staan, hoog snijden doe je met de accu hoogsnoeier. Met het hoge werkbereik kun je zonder hefapparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. Je spaart hierbij je krachten dankzij de draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup. En dus effectief helpen bij langer gebruik.

Professionele accu combimotor met lage trillingen, lagere geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Specificaties

Gewicht:                                    5,4 kg
Toerental:                               5700 tot 9700
Softstart:                                Ja
Gewicht:                                    7,5 kg

Veelgestelde vragen

Je kan tot ca. 3 meter hoog snoeien met de hoogsnoeier. Want zelf kom je tot ca. 1,75 hoogte. Reken daar 94 cm lengte tot koppelingsmof bij en een eind stuk / zaag van +/- 30 cm.

Belangrijk bij takken snoeien is om maximaal maximaal 20% van de blad dragende takken te snoeien. Snoei een tak altijd aan de basis. Voorkom een kapstokhaak, omdat de kans op nieuwe uitlopers en aangroeien dan erg groot is Maar snoei de tak ook niet vlak langs de stam weg.

De hoogsnoeier werkt op een accu, dus geen brandstof nodig

Ja, wij zetten voor het gemak een nieuwe zaagketting op de hoogsnoeier als je deze wil huren. Je koopt de zaagketting er los bij en als je veel van plan bent te gaan zagen, kun je ook meerdere zaagkettingen kopen.

Meegeleverd

Hoogsnoeier:                       1 stuk
Zaagkettig:                           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                € 25,89
Per week:             € 60,-                € 77,68

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Makita Hoogsnoeier huren in de buurt

Je kunt de Makita hoogsnoeier bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de Makita hoogsnoeier op te halen. Of laat de Makita hoogsnoeier bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede